Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy olyan férfival, akiből árad a "mindenáron barátnőt akarok" érzés, és olyan súlyos önbizalomhiányban szenved, hogy az már ijesztő?

Figyelt kérdés
Három hete beszélgettem egy ilyen férfival, és a minap újra eszembe jutott, azért ötlött a fejembe ez a kérdés. Neten beszélgettem vele és annyira érződött rajta, hogy nincs önbecsülése, hogy azt még olvasni is rossz volt. Folyton hangsúlyozta, hogy a nők mindig csak elutasítják, és hogy már neki teljesen mindegy, akár meg is halhat. Pedig még nem is nézett ki rosszul, és mégis azt mondta sokan utasították el. Fiúk, ti éltetek már hasonlót? Tudtátok növelni valahogy az önbizalmatokat, vagy végleg a padlóra küldött titeket a kudarc?
2016. ápr. 11. 21:29
1 2 3
 11/24 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én el tudnám neki magyarázni a dolgok menetét, persze az már csak rajta múlna, hogy megérti és alkalmazza-e. Persze volt már olyan velem is, hogy kudarcot vallottam, de a kudarc a siker része. Nyilván először szar érzés ha pofára esel, de meg kell tanulni ezt a helyén kezelni és higgadtan élni tovább.
2016. ápr. 11. 22:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés igazából. Bókolhatsz neki éjjel-nappal, ha tényleg padlón van, akkor úgy sem fogja elhinni! Ne nyújts neki segítő kezet, hogy majd te megváltoztatod, mert téged fog berántani az ő valóságába. Türelem kell hozzá nagyon sok. Meg kell találni azt az egyensúlyt, hogy mellette maradsz, biztatod, hogy magától álljon fel. Nagyon nagy szolgálatot tehet, ha melletted férfiként érezheti magát, kicsit irányítanod kellene úgy, hogy ő úgy érezze, hogy az ő kezében van a gyeplő.

Nekem igazából ez a reakció tetszene. Rengeteg elutasítást kaptam már én is lányoktól, sőt igazából még sosem kaptam mást, mégis úgy érzem, hogy helyén van az önbecsülésem. Vannak céljaim, hobbijaim, ami lefoglal. Értékesnek érzem magam, és tudom, hogy van bennem, ami szerethető, csak sajnos ezt 13 év és rengeteg próbálkozás során sem vette észre egy lány sem.

2016. ápr. 11. 22:19
 13/24 A kérdező kommentje:
9-es értem én, hogy ne várja el az ember, hogy pattogjon az örömtől, de szerintem akkor sem jó hozállás az, ha már a beszélgetés elején felteszi a kérdést, hogy leszel a barátnőm? Aztán meg mikor lassítani szeretnék jön ez, és a végén el is vagyok küldve melegebb éghajlatra, mert nem megyek ebbe bele.
2016. ápr. 11. 22:29
 14/24 A kérdező kommentje:
A többieknek teljesen igazuk van
2016. ápr. 11. 22:31
 15/24 anonim ***** válasza:
13: Ebből csak az látszik, hogy élete értelmének és egyetlen céljának tartja, hogy kapcsolatban legyen és a leendő barátnővel lényegében a személyes messiását várja. Ismerem ezt az érzést. Szögezd le, hogy szívesen megismernéd (ha tényleg így van), de ha így folytatja, akkor ő menjen arra a melegebb éghajlatra. És ehhez következetesen tartsd magad. Egy olyan férfi pedig, akit csak elutasítások értek, nagyon örül minden kedves gesztusnak, ami az ellenkező nemtől érkezik, még akkor is, ha sokszor éhes kutyaként abba a kézbe harap bele, ami segíteni akar.
2016. ápr. 11. 22:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Relatíve ebből nincs kiút.. Halál arra aki belekerült, úgyse lesz neki jobb?

2016. ápr. 11. 22:40
 17/24 anonim ***** válasza:
16: De van kiút! Pont ez a lényeg, de az ember csak saját maga képes kijutni abból a mentális örvényből, amibe saját maga hajszolta be önmagát. Nekem sikerült felállnom, pedig aztán bennem aztán volt öngyűlölet rendesen. Az egész lényege szerintem, hogy új célokat kell találni, és nem azt várni, hogy az élet egy csapásra megváltozik attól, ha az embernek barátnője lesz. Mert igazából ez a csapda.
2016. ápr. 11. 22:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezt én is beszoptam már, azóta félek kapcsolatba kerülni ami "remek", mert öregszem ettől függetlenül is. Nem tudom mi lesz ennek a vége.

2016. ápr. 11. 22:46
 19/24 A kérdező kommentje:
15-ös, próbáltam ezt neki mondani, még dícsértem is a külsejét illetően, de hajthatatlan volt. Neki rögtön barátnő kell. És hiába kértem, hogy lassítson és ismerjen meg jobban, nem vette az adást. Ezek után elment tőle a kedvem, de rendesen.
2016. ápr. 11. 22:46
 20/24 anonim ***** válasza:

18: Az ismerkedéssel nem kell leállni, csupán tényleg ismerkedni próbálj és ne barátnőt szerezni. A barátnő vagy éppen a szex után való fokozott vágyódást a nők egyből kiszúrják.

19: Akkor hagyd, mert még nem lehet rajta segíteni. Ha nem ment el tőle végképp a kedved pár hónap múlva megint ráírhatsz, hogy sikerült-e rendbe raknia a saját lelki világát.

2016. ápr. 11. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!