Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt gamer csajok? (20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt gamer csajok? (20 év körül) Akik játékkal játszanak még. :D

Figyelt kérdés

Oké, ez nagyon hülyén hangzott, de... Valahogy én nem tudom mire felhasználni a nőt aki pont nem olyan mint én. Én már kölyök korom óta a gépet tolom (persze mellette eljárok edzeni, dolgozok stb...), de nekem ez az úgymond életem, ezt szeretem, ebben vagyok jó, de a nők meg pont lexarják ezt, és ezért futnak zátonyra a kapcsolataim mert nincs meg a közös.

Milyen jó lenne, ha lenne 1 csaj aki legalább annyira szereti a játékokat és ért hozzá, mint én, és együtt lehetne tolni meg minden.

Van itt ilyen? Nem, nem itt akarok randizni meg ilyenek, csak pusztán érdeklődök. Én 22 vagyok, és az én korosztályomnál még anno nem volt divat hogy a csajok is játszanak mint ma, talán barbiztak meg kúrtak már fiatalon is, és röhögtek a "gyíkokon". Ma meg már persze ott vannak mindenhol, játszanak, streamelnek stb... mert meglátták benne a pénzt :D

Olyan nagy kérés ez? :D Vagy velem van a hiba és halljak meg egyedül? :D

Mivel munkám miatt sokat vagyok távol ezért a baráti kapcsolataim is elhidegültek, szóval ha hazajövök abszolút senkivel nem tudok nem hogy játszani, de találkozni se mert vagy nem érnek rá vagy csak rám nem érnek rá. Szóval jó lenne egy olyan igazi mindenes lelki társ meg több mint barát (nőből!), meg stb...

2016. ápr. 11. 09:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

a válaszom utáni válaszolónak: öhm... Ha egy 8 éves számítógépet veszel (ami működik is persze) 20 ezerért, akkor is lesz rá több ezer játék amivel lehet játszani gond nélkül, plusz ha még a régi konzolos (playstation 1, nintendok, sega stb..) játékokat is idevesszük amit emulátorral lehet játszani gépen is, akkor már több 10 ezerről beszélünk.

De amúgy jó látni, hogy nem halt meg a remény :D Jó ötlet az ilyen Conokon való ismerkedés, habár én már eléggé öregnek érzem magam oda... :D Mert a PlayIT-en is az átlag korosztály ilyen 14.

2016. ápr. 12. 10:49
 22/23 anonim ***** válasza:
A playiten igen, de mondoconon simán vannak 30+os emberek is. És nem 1-2:)
2016. ápr. 12. 16:47
 23/23 anonim válasza:

Én lány vagyok, de direkt azért, hogy ne írjanak rám a játékokban fiú karakterrel megyek.

De azért ismerek sok olyan lányt aki szintén játszik például a Metin2, Gates of Andaron, Drakensang játékokkal.

2016. dec. 18. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!