Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt gamer csajok? (20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt gamer csajok? (20 év körül) Akik játékkal játszanak még. :D

Figyelt kérdés

Oké, ez nagyon hülyén hangzott, de... Valahogy én nem tudom mire felhasználni a nőt aki pont nem olyan mint én. Én már kölyök korom óta a gépet tolom (persze mellette eljárok edzeni, dolgozok stb...), de nekem ez az úgymond életem, ezt szeretem, ebben vagyok jó, de a nők meg pont lexarják ezt, és ezért futnak zátonyra a kapcsolataim mert nincs meg a közös.

Milyen jó lenne, ha lenne 1 csaj aki legalább annyira szereti a játékokat és ért hozzá, mint én, és együtt lehetne tolni meg minden.

Van itt ilyen? Nem, nem itt akarok randizni meg ilyenek, csak pusztán érdeklődök. Én 22 vagyok, és az én korosztályomnál még anno nem volt divat hogy a csajok is játszanak mint ma, talán barbiztak meg kúrtak már fiatalon is, és röhögtek a "gyíkokon". Ma meg már persze ott vannak mindenhol, játszanak, streamelnek stb... mert meglátták benne a pénzt :D

Olyan nagy kérés ez? :D Vagy velem van a hiba és halljak meg egyedül? :D

Mivel munkám miatt sokat vagyok távol ezért a baráti kapcsolataim is elhidegültek, szóval ha hazajövök abszolút senkivel nem tudok nem hogy játszani, de találkozni se mert vagy nem érnek rá vagy csak rám nem érnek rá. Szóval jó lenne egy olyan igazi mindenes lelki társ meg több mint barát (nőből!), meg stb...

2016. ápr. 11. 09:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

utolsó: hát tényleg mázlista lehet akkor a férjed ;D

Úgy látom van fény az alagút végén *.*

2016. ápr. 11. 11:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha ha mi az hogy? :D 22L vagyok imádok játszani :D minden játék szóba jöhet de tényleg!! Bár igaz mikor felhúzom magam a játékon legszívesebben szétverném a gépet de ez mellékes.. :D
2016. ápr. 11. 12:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Még mindig az 5-ös vagyok. Látom a kövér gmaer csaj emberkének nem tetszett a válaszom... Szomorú :)

Mindettől függetlenül én is rendeztem már lan party-t, nem is egyszer, bár én a lövöldözősekért nem vagyok oda.

Igaz, én nem öltözködöm csajosan, inkább lazább stílusban, nálam csak a smink játszik. Talán ezért is van, hogy a kérdező hamarabb reagált a csajos gamer válaszára, mint az enyémre :D

2016. ápr. 11. 12:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Dagadtak és áporodott testszagúak a gémer csajok? :D hát ez egy elég vicces sztereotípia :) Pont olyan, mint az, hogy ha valaki roma, akkor tutira lop és tisztességtelen. De értem én, könnyebb sztereotípiákkal élni, mint megismerni a valóság ezer arcát... Igen, vannak olyan gémer emberkék, akik tesznek rá, hogy ápoltak legyenek, de érdekes, hogy a játék mellett én is tudok időt szakítani a rendszeres keddi és csütörtöki edzésre, vagy időnként hétvégi futásra. Az én szekrényem is ugyan úgy roskad a ruháktól és táskáktól, meg csittifitti cipőcskéktől, mint más lányoknak, akiknek a hobbijuk nem a játék, hanem valami más. A férjem és a gémer haverjai is egytől egyig diplomás emberek (és nem a lövöldözős játékokból készültek fel a zh-kra). Sportolnak, igényesek, adnak magukra. Nem csak 200 kilós, izadt, csapzott hajú játékkedvelő emberek léteznek. De lehet ezen vitatkozni, úgyse megyek vele semmire. Akinek valami sztereotípia beég az agyába, az sajnos úgy is marad... :)
2016. ápr. 11. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Jelentve.
2016. ápr. 11. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem akarok ismeredni, van párom, csak jelzem, léteznek gamer csajok, én pl 21 éves lány vagyok, szoktam játszani, bár most 1-2 hónapja nem olyan sokat, pár hónapja simán napi 6-7 órát toltam minimum. :D (Dota, néha CS és Borderlands haverokkal, meg singleplayer játékok)

Nekem elég sok "kocka" lány ismerősöm van, nem olyan ritka manapság, nagyon sok lány ezzel akar menő lenni, szóval csak tudsz keríteni ilyen csajt :D

2016. ápr. 11. 18:34
 17/23 A kérdező kommentje:

jah csak ezekkel 1 baj van: nem látod őket. Mert bent laknak az odujukban, mint én, mert a kinti élet semmi szórakoztatót nem nyújt számunkra :D És ugyan úgy nincs kedvük tinderezni meg hasonló baromságok. És így végül sose találkozok 1el se.

Lehet tényleg itt gyiken rakok fel majd valami ismerkedős kérdést ha már kiégek teljesen :D Mert hát ti is idetaláltatok :O

2016. ápr. 11. 18:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy ez nem csak a lányok hibája? Én szívesen lettem volna gamer, de a szüleim sem a számítógépet nem engedték korlátlanul, játékokat meg egyáltalán nem. Ha meg felnőtt korban kezdi el az ember, akkor sosem lesz annyira természetes. Most már játszok rendesen, de csak egyféle játékkkal. És most sem csak az akarattól függ, mert pl nem biztos, hogy az embernek van arra pénze, hogy olyan gépet vegyen amin mindenféle játék jól fut.
2016. ápr. 12. 01:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva: persze hogy vannak:D Szerintem is benne lehet hogy a kapcsolatok nem emiatt romlottak el, de benne lehet, nem ismerem e témát, de lehet nem árt elgondolkodni:) Amúgy nem hiszem hogy a pénz miatt lett több lány játékos, nem tudom minek köszönhető, de a többségnél nem hiszem hogy ez a helyzet, mert ha nem veszi fel magát akkor abból nincs pénz:D Azt viszont jól látod, hogy nem feltétlenül a party középpontja lányokról van szó:D Legalábbis magamból kiindulva én is inkább otthon vagyok. DE Ahová még én is elmegyek az a mondocon pl, vagy a barcraft. Próbálhatsz esetleg ilyen helyeken ismerkedni:) Amúgy nekem is elképzelhetetlen lenne hogy olyannal járjak akit egyáltalán nem érdekel ez a világ, de szerencsére nem ez a helyzet:D De megértem a problémádat:) Amúgy én is kicsi korom óta játszom, pedig csak 3 évvel vagyok fiatalabb:D De ez annak köszönhető, hogy apukám is szereti és így volt mivel:3
2016. ápr. 12. 07:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok annyi, de azért vannak ilyenek. Már így is van olyan játék, amit nem fogok otthagyni mint Wot, Dota, Heroes, vagy Witcher. A 20as korosztály meg biztos, hogy jobban nyomja a gépet. Gyerekkorukban újdonság volt, úgyhogy biztos sokan kipróbálták és nem tudtak leakadni róla :D 16L
2016. ápr. 12. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!