Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket elrettent, ha egy férfi 5-6 évvel idősebbnek néz ki a koránál? 28 helyett 34 kb? Ha e mellé megfelelő intellektualitás, kisugrzás társul, akkor is? Vagy lényegtelen?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 12:18
1/8 A kérdező kommentje:
Nem iszik alkoholt, se nem drogozik, egészségesen táplálkozik, heti 3 alkalommal sportol. Csak egyszerűen a gének, erősebb arcvonások, barázdák.
2016. ápr. 10. 12:21
2/8 anonim válasza:
Képet! :) Amúgy nem hiszem, hogy zavarna, mivel eleve az idősebb férfiakhoz vonzódom. Jó, azért max. 10 év korkülönbséggel. :D
4/8 anonim válasza:
Dehogy rettent el. Szerintem vonzó tud lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nőknél sajna nem tudom mi a helyzet. Férfinél, ahogy látom nem olyan nagy gond. Szerintem nőknél az van, hogy hogy áll neki. Ha nagyis, akkor nem túl vonzó. Ha viszont ezzel egy erős nőies arc, testalkat párosul, akkor nem lennék ellene.
2016. ápr. 10. 13:23
6/8 anonim válasza:
Szerintem férfinél tényleg nem nagy gond. Van egy ismerősöm, aki 30 éves de minimum 35-nek néz ki, sokkal többnek, mint a többi vele egyidős a társaságban, mégis őszintén mondhatom, ő a legvonzóbb közülük. Az említettek miatt is, de egyébként is szép férfi, hiába néz ki idősebbnek.
7/8 anonim válasza:
Ha nem szép az arca, biztos nem tetszik. Attól, hogy idősebbnek néz ki még önmagában nem gond.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nagy gond férfinél is,sokkal jobb ha fiatalabbnak néz ki,plàne 30 év felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!