Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti legfeljebb hány órát vagytok hajlandóak utazni egy nő miatt?
Ha már meglenne akit szeretek és elkéne költöznie akkor nyílván nem számítana a távolság(nyílván egy reális mértékik)
Egyébként meg ha csak ismerkednék akkor sztem max 1 óra autóút. De igazából attól függ , hogy hány találkozót lehetne megoldani. Havi 1-2 talival én nem akarnék kapcsolatot...
Én is távkapcsolatba toppantam bele a párommal. Távolság: 280 km. HÉV, metró, vonat. 5 órás utazás oda és ugyanennyi vissza. Minden héten megtettük. Egyszer én, egyszer ő. 3,5 évig kellett utaznunk, utána összeházasodtunk. Ennek már lassan 20 éve.
Azt csak megjegyzem, hogy nem merült fel bennünk a kérdés, hogy értelmes-e így kapcsolatot fenntartani, mert egyértelmű volt minden!
Szerintem ne vágj bele, - ha ez probléma, akkor nem ő az igazi.
Én egyszer másfél napot gyalogoltam, hogy találkozzunk (poén volt csak, stoppal fél nap is elég lett volna) - aztán lett egy 20+ éves boldog házasság belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!