Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rosszabbul nézek ki élőben, mint fényképen, akkor nem érdemes Interneten ismerkednem?
"Teljesen mindegy. Ha ronda vagy akkor neten, élőben, papírlevélben, ismerkedős találkákon, mindegy hol... Automatikusan veszítesz."
így igaz. sajnos.
Én pont azt kapom, hogy élőben sokkal szebb vagyok, mint a fotókon. :D Tény, hogy iszonyat ritka, hogy elfogadható kép készüljön rólam, de furcsa számomra, hogy valaki, aki Ennyire nem fotogén, az személyesen szép legyen. :) Szerintem egyébként teljesen átlagos vagyok, de a fotók pocsékok.
L
Az a jobbik eset, ha élőben jobban nézel ki!
Pozitív csalódás :D
Ez az automatikusan veszítős dolog elég negatív szemlélet, hol van a pozitivitás?
Aki így gondolkodik, hogy automatikusan veszít, az veszíteni is fog, a vonzás törvénye ugye.. .
És akkor miért látok csúnya embereket kézenfogva?
Pont tegnap az egyik bevásárlóközpontnál, a csaj csinos, szép, a pasi meg egy turkálós ruhában, elhanyagoltan ment mellette, fogta a kezét, és hát nem volt szép...
Ha ő is így gondolkodik, hogy automatikusan veszít, akkor valószínű otthon kuksolna...
Nyilván nem egyszerű a csúnyáknak, de nem lehetetlen, és nem szabad hagyni, hogy a negatív történések, rosszul sikerült randik, találkozók, mondjuk feladásra kényszerítsenek. Fel kell állni, és továbbmenni...
"a vonzás törvénye ugye..."
nem létező dolog. emberi kitaláció.
Oké, akkor hagyjuk figyelmen kívül.
De viszont ha valaki magából azt sugározza, hogy ronda,nem kell senkinek, nem lesz önbizalma, ergo így tuti biztosan sikertelen lesz...veszít.
Önbizalom! És eljön a siker! :D
Szerintem.
Hozzáállás kérdése is sokat számít.
Kérdező.
alapvetően az a baj, hogy nem csak a csúnyáknak nem megy.
Egy nőnek ma tényleg annyit kell tennie, hogy nem hízik el és lesz szexpartnere. Egy férfinak messze nem elég ezt teljesíteni.
A nők persze azzal jönnek, hogy megdugatni magukat könnyű, de társat találni nehéz. Ht peersze, mert ahhoz már nekem sem elég, hogy ne legyen elhízott(mondjuk legyen 25%).
Pl. nem bírom a feminista attitűdöt(hopp, még 30% kiesett).
Nem bírom a buta, facebook-barátokközt-popperpéter háromszögben élőket(megint -25%), nem szeretem a rövid hajú, szemüveges vagy eltorzult testű lányokat(-15%) és maradt lényegében 5% a teljes populációból :(
Külön külön nem sok de együtt már az és akkor el lehet gondolkodni, hogy mivel bírnék együtt élni: egy torz testű lánnyal vagy a facebookba beszopódottal :((
16+
hozzáteszem, hogy még semmi igazán saját igényt ekkor nem is támasztottam(pl. kedvesség, mosolygós természet, szeressen kirándulni, érdekelje a körülötte lévő világ, szeresse az orális szexet, ne legyen bulimániás, legyen talpraesett és önálló, a humora legyen eredeti,stb.)
Szimplán csak a felületi szűrőkről beszéltem...
Hát ezért nehéz a csajoknak a szexen túljutni.
"De viszont ha valaki magából azt sugározza, hogy ronda,nem kell senkinek, nem lesz önbizalma, ergo így tuti biztosan sikertelen lesz...veszít.
Önbizalom! És eljön a siker! :D
Szerintem.
Hozzáállás kérdése is sokat számít."
tegyük fel a kérdést: azért nincs sikere mert nincs önbizalma, vagy azért nincs önbizalma, mert nem volt sikere?
ha a hozzáállás = képzelgés, akkor nem jó az irány. ha a valóságban, a külvilágban nincs megerősítés akkor bukta !!! akkor csak 1 téveszme az önbecsülés.
"tegyük fel a kérdést: azért nincs sikere mert nincs önbizalma, vagy azért nincs önbizalma, mert nem volt sikere?"
Bárhogy is van, ha nincs önbizalma, akkor sikere sem lesz, csak esetleg valami csoda folytán..
Önbizalmat akár karrier kapcsán is lehet szerezni, nem feltétlenül kell hozzá elsődleges nőknél való siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!