Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rosszabbul nézek ki élőben, mint fényképen, akkor nem érdemes Interneten ismerkednem?
Nézd, nagyon pöpec kép nélkül teljesen értelmetlen próbálkozni. Ez sokkal fontosabb tényező, mint hogy az igazat írd vagy hogy valóban úgy nézel-e ki.
Ne válts rosszabb képre, mert semmit az égvilágon nem nyersz vele, viszont minden lehetőséget elveszítesz.
A létező legtökéletesebb képed legyen a profilod fő képe.
Akkor jön a "nincs kémia" hazudozás.
Kizártnak tartom, hogy emiatt.
... Elkezdtem ide kifejteni egy ellenpéldát, de rájöttem, hogy a csaj, akivel a hét elején találkoztam, képeken még egész jó volt, élőben pedig 'meh'. Első percben tudtam h max 1 alkalom, vagy komolytalan valami, ha nagyon ügyes.
Szóval lehetséges tényleg, de engem még emiatt nem "küldtek haza".
Nekem még minden netes ismerkedés utáni találkozás csalódás volt, de ez nyilván köszönhető az én hatalmas beleképzelőerőmnek. A magam példája okán nem is kétlem , hogy akkor rólam is nagyon másokat gondolhattak.
Nem értem azokat a történeteket ahol óriási egymásratalálás után ellovagoltak anaplementébe. Olyanról viszont sokat hallottam, hogy időközben megszerették egymást és ezért kompromisszumot kötöttek külső ügyében.
Abdul és Wing legnagyobb örömére.
Ja ez a "nincs meg a kémia" már szerintem ilyen lerázós duma.
Sajnos alig van olyan, aki képen ugyanúgy néz ki, mint élőben. Majd kiderül a randin mi a helyzet, annyi minden máson is múlhat, hogy ez lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!