Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sci-fi kedvelő lányok/nők nektek mik a kedvenceitek és miért?
Kíváncsi vagyok, hogy a nőknek/lányoknak milyen sci-fi könyvek, filmek, sorozatok jönnek be leginkább és miért? Kort is írjatok légyszi!
Nem tudtam jobb kategóriát találni a kérdésnek - igen, én társkeresés miatt vagyok kíváncsi rá...
Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy mivel magát a kategóriát szeretem, ezért jöhet minden, ami beletartozik, az űroperától kezdve a keményvonalas scifiig. :) Habár meg kell mondjam, így felnőtt fejjel kicsit eltolódott nálam a dolog, a fantasy manapság már jobban vonz, mint a scifi (habár ha szigorúan nézzük, az is a scifi "alfaja"). Illetve a scifiből is inkább a "szimpla" fantasztikum, ahol már nem a tudományos megközelítés a lényeg, hanem a történet, egy jövőbeni/fantasztikus világban. :)
(Egyébként Asimovtól kezdve a Star Treken át a Katedrálisig meg a Galaktikás szösszenetekig sokmindent szeretek. Nem hinném, hogy tudnék igazán kedvencet jelölni, közel tíz éves korom óta érdekel a téma, túl sok filmet/könyvet faltam már ahhoz, hogy tudjak egy tökéletes kedvencet választani.)
25N
(Egyébként érdekelne, hogy ebből valami statisztikát akarsz levonni? Mire lehet következtetni abból, hogy mi a nők kedvence? :))
egyszerűen csak a kíváncsiság vezérel, meg nem árt a közös érrdeklődés.
statisztikát csinálni nem volna rossz, de ahhoz attól tartok, hogy még nagyon kevés a válasz...
,-((
Nagyon sokat szeretek:
(Éhezők viadala,)
(Beavatott,)
Csillagok között,
Marsi mentőexpedícíó (könyv is, film is)
Eredet (kedvenc),
De szinte az összes sci-fit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!