Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mellműtétem óta sokkal kevesebben szoktak próbálkozni nálam, túlzásba eshettem a mérettel, vagy most olyan "elérhetetlennek" gondolnak?
Úristen, mi folyik itt Gyöngyösön? Odafigyejjetek má! Ennyi sérült embert... Nem a kérdezőre gondolok.
Egy kép segítene, de nyilván nem dobod ide ki a csöcseidet. Szerintem mindkettő dolog benne lehet. Van, akit taszít a szilikon mell, mások pedig lehet, hogy úgy vannak vele, hogy nem próbálkoznak, mert nem hiszik, hogy megütik a szintet.
Viszont szerintem túlságosan is vágysz a figyelemre, ráadásul mindezt a külsőd alapján. Próbálj meg nem azért élni, hogy másoknak megfelelj. Nem kell az ő megerősítésük ahhoz, hogy szeresd magad.
hat szerintem, akarmibe az ember tulzasba megy, akkor annnak kovetkezmenyei lesznek...
van aki szereti az olyasmit, de nekem pl. ami nem termeszetes, es tulzasba van vive az nagyon nem tetszik.
lehet en sem mennek oda hozad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!