Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az elérhetetlennek tűnő és kimért/ visszafogott nőkért vagyok oda?
Sokat gondolkoztam ma, hogy ez vajon olyan lehet, mint a nőknél, hogy a rossz fiúkra buknak (a többség, de nem általánosítok)?!
Adott egy huszon évei végén járó nő akit egy közös baráti társaságból ismerek, de még csak rövid ideje, 2 hónapja.
Jelenleg nincs párkapcsolatom, de ez a nő nagyon megmozgatta a fantáziámat.
Tudni kell róla, hogy elég komoly végzettsége/ állása van. Jelenleg neki sincs párkapcsolata, de a beszélgetéseink alapján nem is akar egy darabig "komoly" kapcsolatot.
Elsőre kimértnek, visszafogottnak és hűvösnek tűnik. Tartja a pár lépés távolságot, nem nagyon mesél a magánéletéről. Emellett viszont szimpatikus, közvetlen, mosolygós, "nagydumás", és gyönyörű.Igazi nagy falat.
Viszont nagyon önálló ami kicsit megrémiszt. Semmi "gyámoltalanságot" nem látok benne. Ami persze szimpatikus bizonyos szempontból, de elgondolkoztat.
Nekem mégis a megközelíthetetlen kategóriának tűnik. Nem is tudom, hogyan kezdjek hozzá, pedig a harmincpár évemmel már volt pár kapcsolatom.
Volt már szerencsétek ilyen nőhöz? Működött? Hogyan próbálkoztatok?
Igen, sokszor. Viszont azoknak a férfiaknak annyi is az igénye önmagára és arra , hogy legyen egy normális párkapcsolatuk.
De akinek nem csak szex kell...
Azért a 2 hónap alatt megismertem annyira, hogy bátran mondhatom nem hárpia, sőt elég megnyerő személyiség!
Nem ruházom fel erényekkel, de ami tény az tény.
Az ilyen fajta nők biztos tisztában is vannak vele, de ettől függetlenül nem gondolnám róla, hogy el van szállva magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!