Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy belezúgt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy belezúgtam egy sztárpasiba?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy nem ismerem személyesen, de már szerintem minden létező interjút, képet és videót láttam róla, és annyira kedves, vicces, szexi, egyszerűen odavagyok érte!

Tudom, hogy ez nem normális, főleg 20 évesen nem, de mi okozhatja ezt?

2016. ápr. 8. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Hát hellyel-közzel normális, bár ki kell majd ezt nőni. Akkor nemnormális, ha Dancsó, valóságsós/"teheccségkutatós " figurák vagy Majka ez a "sztárpasi"
2016. ápr. 8. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért Dancsó miben rosszabb vagy másabb, mint a többi?
2016. ápr. 8. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

1.Idegesítő

2.Ripacs

3.saját poénjai rosszak, a többit lopta

4.majmol több nemzetközi videóst és mindezt a létező legripacsabb módon

5.A hangja olyan kellemes, mint amikor körömmel kaparnak egy táblát

6.Játsza a menőt

2016. ápr. 8. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Értem, tehát féltékeny vagy. Van ez így.

Egyébként még ha így is lenne, akkor mi van? Minden embernek vannak hibái.

2016. ápr. 8. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt Te csak hiszed. Egy sereg netes videóst ismerek, vannak jobbak és rosszabbak, de ilyen idegesítő csak egy van. És nem túl jó, hogy nálánál jobbak lényegében ismeretlenek. És miért? Mert nem majomkodnak, csak készítik a műveiket. Dancsó meg bohóckodik, ripacskodik és provokál is időnként. Ugyaolyan technikával pár másik videós lemosná nézettségben is. Így csak morális győzelmük van.

2016. ápr. 8. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki az,ki az, ki az??!
2016. ápr. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!