Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek rám furán a srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek rám furán a srácok?

Figyelt kérdés

Esküszöm olyan érzésem van, mintha tartanának tőlem, vagy nem tudom. Amikor beszélek valakivel a csoporttársaim közül, mármint srácokkal, akkor egyből olyan csendesek lesznek, és csak bámulnak, de nem értem, hogy miért.

Nem vagyok jó csaj pedig, úgyhogy ez az ok ki van zárva. Mi lehet a baj velem?

2016. ápr. 7. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Tavasz van ilyenkor nincs olyan hogy "nem jó csaj" :D
2016. ápr. 7. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán butaságokat beszélsz,nem értik hová akarsz kilyukadni.
2016. ápr. 7. 23:39
 3/5 gago77 ***** válasza:

38F vagyok es szerintem valoszinuleg sokkal jobb csaj vagy mint gondolod, a sok mulya fiu meg nem mer kezdemenyezni.. :)

Kuldj nekem kepet (nem muszaj furdoruhasat, de legyen teljes alakos), majd megmondom milyen jo csaj vagy! ;)

2016. ápr. 8. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, ilyenkor jó időben már csak úgy terjednek a feromonok, tényleg szinte nincs olyan, hogy rossz csaj. Én is a csajok 90%-t megdugnám, mert borzasztó kanos tudok lenni az egyre rövidülő női ruhák láttán (persze tudom kontrollálni magamat :D). Arról meg nem is beszélve, hogy így látatlanban megmondom, hogy nekem bejönnél. Persze küldhetnél privát képet magadról, teljes mértékben tiszteletben tartanám, de szerintem inkább te nem tudsz arról, hogy esetleg milyen vonzó vagy.
2016. ápr. 8. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert az jár a fejükben, hogy "Jééé! Ez beszél!".
2016. ápr. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!