Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok magukra kenik azt a sok sminket és a srácokat akarják rondának nevezni?
Egyébként a lányok nem véletlenül kenik ki magukat korongecsettel: a kezdeti sikerek láttán azt hiszik, hogy a mennyiség számít, tehát "vakolnak".
(Később majd rájönnek, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.)
Szóval még csak tanulják a sminkelést.
Emlékszem gyerekkoromból: nem is volt csajszi 15-18-ig, akiről ne bűzlött volna ellenszélben, 5 méterről az Impulse-dezodor. És hát mint a haverrel nagy bölcsen megjegyeztük: a vetkőztetés fontos kelléke náluk a vödör nitrohígító. :)
Milyen emberek vannak itt...
Lehet, hogy ritka kivétel vagyok, de én még egy pasit sem neveztem rondának...
Érdekes, nem sminkelek, max alkalmakra, akkor is szolidan, nem tartom magam túl szépnek sem...viszont rengeteg pasitól kaptam már így is pozitív visszajelzést. Szerintem pont az ilyen csajok véleményét kéne magasról letojnotok....akik csak sminkben érzik magukat nőnek és vonzónak.
nem a smink a gond, hanem ki hogy tudja hasznalni.
vannak lanyok akiknek jo all.
meg vannak olyanok is, akik termeszetesen szepek, de amikor besminkelnek, megilyedek toluk :D
"Lehet, hogy ritka kivétel vagyok, de én még egy pasit sem neveztem rondának..."
Pedig überelhetetlenül rondák vagyunk. :P
Máskülönben hogyan is nevezhetné a férje - hazugság nélkül - a legkevésbé vonzó nőt is a szebbik felének? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!