Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut annyira kevés embernek ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Tudnék mondani pár példát, de sajnos ez elenyésző. :S

Arról beszélek, amikor valakik kölcsönösen szerelmesek egymásba, irtó erős a kémia közöttük, és mindemellett a legjobb barátok is. Mindent meg tudnak beszélni, nagyon hasonló a személyiségük, az érdeklődési körük, és szeretik egymás bolondságait is.

Ezek a párok életük végéig is képesek együtt maradni, éppen amiatt, mert testileg-lelkileg is meg van az összhang közöttük teljesen.

Én úgy irigylem az ilyen párokat, annyira jó lehet nekik. :( Nekem folyton balszerencsém van, és semmi nem jön össze, és még sok más ember így van ezzel.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

2016. ápr. 6. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Mert túl hamar feladják. Mindenért meg kell dolgozni az életben. A jó kapcsolatért is. Az is előfordulhat, hogy piszok keményen. Hogy megéljük a poklot és úgy érezzük, a legjobb lenne bezárkózni, elmenekülni. Hogy nincs türelmünk a másikhoz, vagy talán magunkhoz sem.
2016. ápr. 6. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Mert a legtöbb ember nem elég nyitott, belül magának való, nem osztja meg MINDEN érzését a másikkal, képtelen párbeszédre és kommunikációra, ha humorról van szó akkor nagyon fapofa és nem érti a viccet, korlátolt a gondolkodása és a hobbija és nem nyitott az új dolgokra, nem elég vonzó kinézetűek ahhoz hogy valaki másban ekkora vonzalom lángoljon fel irántuk.

Ezek közül nem feltétlenül igaz mind, de a legtöbb fentinek teljesülnie kell az általad leírt kapcsolathoz. A legtöbb emberben ezek nincsenek meg.

2016. ápr. 6. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom (persze leht nincs így) az emberek sietnek és félnek ,gyorsan kapcsolatot akarnak nem akarnak egyedül maradni és sokszor még magukat sem ismwrik pesig fontos lenne. félelemükben van hogy nem látják a fától az erdőt benne maradnak egy olyan dologban ami egyáltalán nem nekik való de kilépni sem mernek. Van hogy várni kell, van hogy sokat arra az igazira....
2016. ápr. 6. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a párkapcsolat 2 emberen áll vagy bukik.

Hiába tesz meg mindent az egyik, ha a másik nem hajlandó, akkor elbuktak.

Olyan párt kell találni aki a párkapcsolatról magáról is hozzánk hasonlóan gondolkozik, akivel egyezik az életcél, életfelfogás.

2016. ápr. 6. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Kevés a normális ember. Én azt veszem észre, hogy mindenkinek túl nagyok az elvárásai a külső terén, képtelenek túllépni azon, hogy egy Adonisz vagy egy Aphrodité legyen mellettük, miközben ők maguk a közelébe sincsenek ennek a képnek. Nincsenek tisztában a saját értékeikkel, és nem aszerint keresnek párt.

Én tudtam, hogy kit szeretnék, milyen párt, tudtam ki vagyok, és ki tenni boldoggá. És párom tökéletesen olyan, mint én, sokszor ugyanarra gondolunk, ugyanazok a céljaink és ugyanolyan a gondolkodásmódunk. Ő a legjobb barátom, aki támogat, megért, és mellettem van akkor is, mikor fizikálisan nincs is velem. És ez fordítva is igaz.

Viszont tény, hogy én sem vagyok egy világ szépe, és ő sem. De a belső sokkal fontosabb, és ami másoknak fékező tényező, az nekem nem számít, hisz a természete sokkal fontosabb.

2016. ápr. 6. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok....

Tenni helyett tenne :)

2016. ápr. 6. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokan fontosabbnak tartják a "vadászatot", mint az érzelmeket. Na meg ugye a legfontosabb a felszín.

Az ember sokszor saját maga áll a boldogság útjába. Betegesen kepeszt azután, aki semmibe sem veszi, ugyanakkor esélyt sem ad annak, aki úgy viselkedne vele, mint ahogy azt fentebb leírtad.

Sőt, az sem tesz jót, hogy megjátsszák magukat. Mert ahelyett, hogy kezdettől fogva önmagukat adnák, inkább trükköznek a nagyobb esély reményében. Ennek meg gyakran az az eredménye, hogy igazából egymás "szerepébe" szeretnek bele, és nem a valódi személyiségükbe.

Továbbá: a megfelelő partnert megtalálni nem kevés idő. Főleg görcsösen nem szabad keresni.

Egyébként az érdeklődési körnek nem kell olyan fú, de nagyon azonosnak lenni. Két különböző ember is lehet egymás számára a tökéletes pár, ha szeretik egymást, és hasonló az értékrendjük.

2016. ápr. 6. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát az igazi lelki társamra akikkel pont olyanok vagyunk mint amit leírtál, arra 24 évet vártam és persze a korábbi kapcsolatok is kellettek hogy tanuljal.... mi fontos és mi nem, miben kellett engednem (nem mindig az ego a fontos)... mi most tökéletesen kiegészítjük egymást és rivalizálás helyett egymást segítjük építjük. Èn nagyon fontosnak tartom hogy a két fél azonos hobbikkal foglalkozzon (ha az egyik múzeumjáró a másik meg utálja az sose jó)....mert így mindig tudnak menni egymással és mindketten élvezik az együtt töltött idő pedig épiti a kapcsolatot....
2016. ápr. 6. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Van, aki magát vágja el ettől, pl. téves gondolkodásmóddal, aztán van, aki csak később vagy későn találkozik a megfelelővel, aztán vagy megoldják a buktatókat, vagy elfogadják, hogy későn találkoztak. Én most olyan helyzetben vagyok, hogy úgy érzem, későn találkoztam azzal, aki mindenben klappol, egész életemben ilyet kerestem, és rajta kívül nem ismertem más hasonlót, és ő sem közömbös irántam, sőt, egyre inkább nem, de most van köztünk egy akadály, ami miatt neki kellene lépnie, én nem léphetek, és ha korábban találkoztunk volna, ez az akadály nem lenne, minden simán mehetett volna, de nem így történt. Megtaláltam, amit kerestem, és már semmi nem motivál további keresésre, tulajdonképpen így is jól érzem magam, de ha társam lesz, az vagy ő legyen, vagy olyan legyen, mint ő.
2016. ápr. 6. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Nekem volt ilyen, de 25 évesen először. Vagyis csak azt hittem, hogy ilyen, mert az utolsó pillanatig minden jel arra mutatott. Aztán megcsalt és összejött mással. Bamm.
2016. ápr. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!