Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kamu indok azzal elutasítani valakit társkeresőn, hogy sablon szöveget írt?
Szerintem ez elég kamu, valójában ha tetszene neki, egy "cső"-re is válaszolna a lány.
Arról nem is beszélek, hogy alig ír valaki magáról bármi értelmeset.
"Szia! Hagy találjam ki, másodéves egyetemista vagy."
"Szia! Hagy találjam ki, a munkád során biztos emberekkel foglalkozol." "
Ilyen siralmas helyesírású levelekre garantáltan nem válaszolok. "Hagy"???? WTF?
11:
Odamentél már egy totálisan ismeretlen, de neked tetsző lányhoz/nőhöz az utcán/buszon/boltban csak úgy, miután megláttad azután 10 másodperccel hogy ismerkedj vele? Mert persze hogy nincs ráírva az utcán az emberekre akarnak valamit, de próbálkozni kell és tökösnek kell lenni, oda kell menni.
12: Ha az ellenkező nemmel való ismerkedésről van szó, akkor igen, totálisan!
13: Akkor te vagy 100-ból 1. Kb minden nő számára ez a kezdő szövegem és ha írásban volt szarul leírva, akkor sem érdekelte őket. Képzeld, már azzal hogy nagybetűket használok, rakok vesszőket és pontokat és úgy általában figyelek a helyesírásra, már többet tettem e téren, mint az emberek 90%-a. A nők ezt nézik. Mondhatsz amit akarsz, a valóság nem támasztja alá amit te mondasz/gondolsz.
14: Ugyanaz neked is, mint a 13-nak. A világon egy lány sem szólt még ez miatt, főleg úgy, hogy egyébként nagyon figyelek a helyesírásra.
"nem kamu indok"
Nem hinném, hogy indokolni kéne, hogy miért NEM akarsz valakivel párkapcsolatot.
16:
De miért trolkodsz, nyomod a hülyeséget ha nem is ismersz? Most én is írhatnék egy-két biztos amúgy nem igaz dolgot rád, amit az eddigi írásaidból szűrtem le. De az az igazság, hogy nem ismerjük egymást. Egyetemista vagyok, aki két egyetemi szakot csinál jelenleg (egy bölcsészeti és egy gazdasági szakot). Akikkel ismerkedem, azok is 80-90%-ban egyetemista vagy gimnazista lányok.
Csak mert a "hadd" szót hagynak írom, már ebből le tudtál vonni egy teljesen téves következtetést. Feltűnt, hogy azért 99%-ban figyelek a helyesírásra és a provokatív válaszokra is próbálok normálisan, emberi módon reagálni?
18:
Van egy társkereső oldal, a csajok es pasik (így írom, mert volt már hogy törölt az oldal kérdést, amiben linkelve írtam). Oda tavaly voltam regisztrálva január-június között és idén megint regisztráltam februárban és azóta fent vagyok most szűk két hónapja.
Röviden:
-írhattam olyan 200 lánynak, abból
-visszaírt olyan 100 lány, abból
-találkoztam személyesen olyan egy tucat lánnyal, abból
-csókolóztam 7 lánnyal, abból
-lefeküdtem 4 lánnyal, abból
-1 lány volt a barátnőm
Azért is töröltem magam tavaly júniusban, mert akkor összejöttem valakivel, akivel januárban szakítottunk. Viszont maga az oldal bevált, úgyhogy visszamentem rá. Most is már alakulnak a dolgok egy-két lánnyal találkozó szempontjából (szex már volt eggyel márciusban) és majd eldől hogy pontosan mit is akarunk egymástól és hogy alkalmasak-e kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!