Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 168 cm-es és 108 kg-os nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 168 cm-es és 108 kg-os nő lehet vonzó?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%

Lehet.

Attól , hogy valaki kövér nem feltétlen undoritó stb

Ha ad magára, jó a kisugárzása nagyon is lehet vonzó.

2016. ápr. 3. 19:47
 2/25 anonim ***** válasza:
74%
Klasszikus értelemben szerintem nem. De lehet hogy néhány férfi számára ennek ellenére is vonzó.
2016. ápr. 3. 19:50
 3/25 anonim ***** válasza:
Igen
2016. ápr. 3. 19:51
 4/25 anonim ***** válasza:
Igen. Lehet olyan kisugárzása!
2016. ápr. 3. 20:07
 5/25 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nagyon tetszene...

Dr. Hannibal Lecter

2016. ápr. 3. 20:13
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
A sertéstelepen biztos megfordulnának utána a kandisznók.
2016. ápr. 3. 20:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Egy lányt ismertem, aki nagyon kövér, de borzasztóan szép arcú volt. Igen, vonzó volt.
2016. ápr. 3. 20:24
 8/25 anonim ***** válasza:
108 kilós testnek már mérhető a tömegvonzása.
2016. ápr. 3. 20:28
 9/25 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan férfi, akinél 100kg felett kezdődik a nő. Persze az a férfi sem könnyebb 120kg-nál.
2016. ápr. 3. 21:38
 10/25 anonim ***** válasza:
Érdekes egyébként, hogy míg én "férfiként" az 55 kilót is alig tudom elérni kemény edzéssel, addig a szebbik nem képviselői között is van olyan aki lazán felmegy 80 kiló fölé és az ellenkező nem szemében viszont ugyanúgy hányingerkeltő mind2 véglet pedig sztem nem említhető egy lapon a két állapot. Kegyetlen dolog a genetika az már biztos. Sosem értettem, hogy egy nő miért tud egyáltalán elhízni ilyen mértékben, de nem hiszem el, hogy megfelelő edzéstervvel, akaraterővel és étrenddel ne lehetne elégetni azt a sok felesleget. Az én esetem teljesen más, mert "fejleszteni" (izom) mindig sokkal nehezebb, mint "rombolni" (zsír). Fogalmam sincs ez a csaj hány kiló, de az biztos, hogy nagyon sok férfinak (köztük nekem is) ez a kategória is csak álom marad: [link]
2016. ápr. 3. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!