Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért erőlködik fék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért erőlködik fék profillal?

Figyelt kérdés

Nem először tapasztalom, hogy társkeresőn elkezdek beszélgetni egy jóképű pasival aztán pár levélváltás után mikor már megvan az öszhang bevallják, hogy az csak egy kamu kép és megnézhetem az igazi kinézetüket és persze rondák. Aztán meg meg vannak sértődve, ha ezek után törlöm és tiltom őket, mert nemcsak csúnyák, de még át is vertek.

Ez a játék mire jó?

2016. ápr. 2. 21:39
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ismerkedésnél úgyis MINDIG a külső számít, nektek is urak, aki mást mond az hazudik mind a vízcsap.
2016. ápr. 2. 21:41
 2/29 anonim ***** válasza:
44%

Szóval az átverés nem lenne gond ha szépek lennének?

Azért csinálják mert az igazi fotójukkal semennyi esélyük nem lenne.

2016. ápr. 2. 21:41
 3/29 A kérdező kommentje:

Ha jól néznének ki miért trükköznének a külsejükkel? Ha másban vernének át, akkor attól függ.

Így sincs esélyük, mert legkésőbb személyes tali alkalmával kiderül, hogy nem azok akik a képen vannak, addig meg beleélik magukat.

Te se jönnél össze olyannal, akinek nem jön be a külseje, kár az álszent duma.

2016. ápr. 2. 21:47
 4/29 anonim ***** válasza:
73%
Engem jobban zavar, ha valaki hazudik, mint az, ha nem előnyös a külseje.
2016. ápr. 2. 21:48
 5/29 A kérdező kommentje:

Engem mindkettő zavar. Főleg ha arra megy ki a játék, hogy majd annyira megsajnálom szegényt, hogy csakazért is összejövök vele ha nem jön be külsőleg. Hát nem! De ilyenkor mindig kibujik a szög a zsákból és én leszek a büdös kva, stb

Hagytam már ott pasit, mert belül olyan sötét volt, mint a metróalagút, ellenben olyannal soha nem jöttem össze, akinek a külseje nem fogott meg.

2016. ápr. 2. 21:54
 6/29 anonim ***** válasza:
34%

Értsd már meg,hogy vannak másféle emberek is.

Nem mondom,hogy a kamu kép jó megoldás,de a nulla esélyét akarta feltornázni vele 1-2%-ra,nálad nem jött be,de másnál esetleg működhet.

2016. ápr. 2. 21:58
 7/29 anonim ***** válasza:
47%
Mert autószerelők.
2016. ápr. 2. 22:05
 8/29 ~OnLány~ ***** válasza:
84%

Talán mert jól esik nekik a bók.

Lehet,hogy egy vadidegen fotójával dicsekednek és bele is élik magukat,mintha azok ők lennének és jól esik,hogy rájuk írnak a lányok.

Más magyarázatot nem tudok.

Nincsenek magukkal kibékülve és ezért másnak adják ki magukat.Önbizalomtuning,csak éppen más képével az oldalon.

2016. ápr. 2. 22:10
 9/29 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem azért, mert felszínesnek gondolnak minden nőt. Talán azt remélik, ha normálisak és jófejek, akkor meg fogod őket szeretni. Emiatt pedig már nem lesz olyan fontos a külső.

Bár én még ilyennek nem találkoztam. De férfiak, ne csináljatok ilyet! Engem jobban zavar a hazugság, mint a rosszabb külső! :-)

2016. ápr. 2. 22:11
 10/29 anonim ***** válasza:
33%
A felszínes szó éppen az ellenkezőjét jeleni mint ahogy te használod.
2016. ápr. 2. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!