Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként egész eddigi életemben képtelen voltam párt találni, velem van a probléma?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 19:03
11/14 anonim válasza:
Én meg pasiként vagyok bèna.Nekem már késő!nem kell senkinek efy 30 hoz közeli tapasztalatlan pasi. :(
12/14 anonim válasza:
Ha kövér/csúnya/igénytelen a külsőd akkor igen. Ha ezek tetejében még az igényeid is az égben vannak, akkor meg főleg.
Ha csak túl igényes vagy akkor is.
Ha szép vagy és normális szinten vannak az igényeid (értsd nem a bredpit2 kell) akkor nemtom.
13/14 anonim válasza:
A kérdést a rendelkezésre álló adatok alapján nem lehet megválaszolni.
14/14 anonim válasza:
A kérdező csak nyavalyog.
Ha venné a fáradtságot és emberek közé menne, olyanokhoz akikkel normálisan is tud kommunikálni, akkor lehet nem lenne ilyen gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!