Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vannak annyira intelligensek, hogy elfogadják ezt az érvelést?
Ezzel mit akarsz elérni? Sajnáltatni magad a csaj szemében? Mert kb ennyit érsz el vele, nem kerülsz közelebb ahhoz hogy megfektesd.
Egyáltalán ne beszélj erről ha jót akarsz, szüzesség témát se hozd fel. Ha egyszer odajutsz majd hogy lefeküdj egy csajjal, ne beszélj erről. Ha meg konkrétan rákérdez és tényleg nem hagy békén akkor szerintem inkább kamuzz, hogy kevés meg rövid kapcsolataid voltak, vagy már nagyon rég óta nem voltál nővel stb. 1. ezzel biztosan kevésbé ijeszted meg vagy veszed el a kedvét mintha benyögnéd hogy szűz vagy. 2. úgy se fog kiderülni, max utána de ha már megvolt kit érdekel? A nők amúgy sem úgy gondolkoznak mint a férfiak, többségét nem érdekli a logika és az érvelés.
Már nem azért, de nem mi tehetünk róla hogy szűz vagy.
Mit szerencsétlenkedsz, nem a testalkattól függ!
Tesó, egy pöcXshülye nő is helyből leveszi rólad, hogy egy lúzer vagy, aki erőfeszítések helyett önigazolások keresésével tölti az életét.
Ismerek olyan 155 centis, max. 50 kilós csávót, aki halomra kúrja a jobbnál jobb csajokat.
Ha az illető szimpatikus,de ugyanakkor vékony,biztos nem kerül lapátra,mert szűz.De ha nyavalyog,akkor igen.
22/N
Először is nem az intelligencián múlik, hogy elfogadom-e a tisztelt érvelésed, hanem azon, hogy meggyőzött-e. És nem győzött meg.
Hogy őszinte legyek, vastagon teszek arra, hogy voltál-e már előttem más nővel, ha szeretlek. HA szeretlek. Na eddig kellene eljutni érzelmileg, hogy nem azon parázol, hogy mekkora vagy, és hogy nézel ki, és hogy vajon lúzer vagy-e vagy sem, hanem örülsz annak, hogy találtál egy kedves lányt (lányként mondom, hogy ritka mint a fehér holló, példának okáért itt vagyok én, aki egy flegma plcsa), és megpróbálsz vele boldog lenni.
Ha valaki ugyanolyan debil mint én, és boldoggá tesz, akkor pont nem érdekel, hogy szűz-e még vagy sem, mert ha rajtam múlik, nemsokára úgyis meg lesz rontva, na ;)
Szóval én csak az aktus előtt szólnék (ha addig nem került szóba), és ezt a kiseposzt elhagynám, mert ez úgy, ahogy van egy szegénységi bizonyítvány. Ha addig jól elvoltatok, de a csaj a tapasztalatlanságod miatt kosarat ad, akkor ő a szemét.
b. verzió: ha tényleg ennyire nagyon zavar, hogy semmi tapasztalatod nincs, keress egy középkategóriás örömlányt, aki bevezet a gyönyörök birodalmába. Bár szerintem tök fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!