Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben sikertelen férfiak miért nem próbálnak meg maguk fejlődni ahelyett, hogy a nőket, a sikeres férfiakat, meg mindenki mást hibáztatnak?
#14 "Hát ez eléggé faék egyszerűségű logika."
Mert leírni egy nőt a külseje miatt, hogy belül biztos egy semmi, ezért néz ki így vagy úgy, hatalmas bölcsesség, mi?
Már bocs, de én ezt nem mondtam. :) Kár idegeskedni.
Vlsz. az a gondolat húzódik meg mögötte, hogy ha vki feltűnően sokat foglalkozik a külsejével, akkor más, fontosabb dolgoktól veszi el az időt.
Én szerintem adok lehetőséget ennek a megcáfolására. Egyelőre azonban kevés kivétellel találkoztam (sajnos).
A te logikáddal az a probléma, hogy nem mennyiséget, hanem milyenséget próbál megállapítani. Márpedig szerintem ebből csak annyit lehet leszűrni, hogy valakinek fontosak a külsőségek, vagy nem. Ha fontos, akkor valamennyire alkalmazható az én logikám (ti. hogy ez más dolgoktól vesz el időt), ha pedig nem... nos, mi alapján találod ki, hogy akkor ehelyett mi fontos neki a milliónyi lehetőség közül? Tényleg érdekel.
Rendben, akkor úgy mondom, hogy nekem ezek fontosak. Más férfiakért nyilván nem vállalhatok felelősséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!