Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külföldön milyen módon ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön milyen módon ismerkedhetnék korombeli, hasonló gondolkodású/beállítottságú emberekkel?

Figyelt kérdés

Németországban tanulok ca. másfél éve, és nem igazán sikerül itt barátokra szert tennem. Sajnos itt - ugyanúgy, mint otthon - az a tapasztalatom, hogy mindenfajta munkán kívüli program ivászattal jár együtt, ami engem nem hogy vonzana, de kifejezetten taszít. (Családi okok miatt, a szüleim is alkohollal kapcsolatos problémák miatt váltak el még gyerekkoromban.) Bár nem vagyok annyira könnyen befolyásolható, hogy akaratom ellenére is hagyjam magam itatni (ez sajnos nők/lányok körében egészen tipikus), hosszú távon az is feszélyez, ha mások isznak egy-két sörnél többet a társaságban.

Egyébiránt szerintem eléggé szorgalmas és kitartó (vagy makacs) vagyok. A barátaim jószándékúnak és segítőkésznek tartanak, viszont nem vagyok annyira külsőség-orientált, mint amennyire talán elvárás ez manapság. Számomra fontosabbak a belső értékek. Ugyanakkor nem hiszek semmilyen vallásban, ezotériában vagy áltudományban - a legutóbbi barátnőmmel is ezért szakítottunk, mert számára fontosabb volt az ezotéria, mint a valódi élet.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

28F

2016. ápr. 1. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Természetesen. Te keresel korombeli embereket! :)
2016. ápr. 3. 22:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Jogos. :-) Van esetleg a kérdés érdemi részére vontkozóan is javaslatod?
2016. ápr. 3. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 az hogy ivászat van, az csak a felszín. Ahhoz hogy eljuss a nem ivós szakaszba, sajnos gyakran át kell vészelned az ivós szakaszt. Barátokat találni bizony nem könnyű.
2016. ápr. 4. 00:38
 14/15 anonim ***** válasza:
13 as : nem gondolom hogy át kellene élnie az ivós szakaszt. Nekem sem kellett mégis találtam barátokat. Nem azt mondom hogy időnként nem iszok meg valamit. De az hogy minden nap munka után, vagy csak hétvégéken ez legyen a rendszeres program... Hát az nekem sem jön be.
2016. ápr. 4. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Én az ilyen alkalmaknál leginkább kívülállónak érzem magam... és ahogy egyre jobban érződik a többieken az alkohol hatása, úgy lesz egyre rosszabb a hangulatom. Szóval kb. ellentétes hatást vált ki belőlem, mint a többségből (tapasztalatom szerint, vitatkozni szabad).
2016. ápr. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!