Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a tizenéves korban kialakult szerelmek/barátságok mindennél erősebbek?

Figyelt kérdés

Akkor még mindenki annyira nyitott az ismerkedésre, nincsen a háta mögött számtalan csalódás, emiatt nem is fél semmitől, és át meri adni magát az érzéseinek, és én barátságoknál is ezt tapasztalom.

Akit 16 éves koromban megszerettem, azokat még mindig nagyon szeretem, és bár az első szerelmemmel szakítottunk, de ő örökre a szívemben marad, az egyik barátommal meg azóta már olyanok vagyunk, mint a testvérek. Azóta képtelen vagyok ugyanúgy kötődni, mint akkoriban, valahogy már nem megy.

2016. márc. 31. 20:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem. Általános iskola után a legtöbb barátom más suliba ment mint én, így megszakadt velük a kapcsolatom.

Középiskolában aki megmaradt, az vagy hátba támadott vagy lekopott.

Azok közül, akikkel 16 éves koromban vagy hamarabb barátkoztam össze, csak 2 emberrel tarom a kapcsolatot.

Mindkettő külföldi, netes haver.

2016. ápr. 1. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!