Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is úgy látjátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy látjátok, hogy a tizenéves korban kialakult szerelmek/barátságok mindennél erősebbek?

Figyelt kérdés

Akkor még mindenki annyira nyitott az ismerkedésre, nincsen a háta mögött számtalan csalódás, emiatt nem is fél semmitől, és át meri adni magát az érzéseinek, és én barátságoknál is ezt tapasztalom.

Akit 16 éves koromban megszerettem, azokat még mindig nagyon szeretem, és bár az első szerelmemmel szakítottunk, de ő örökre a szívemben marad, az egyik barátommal meg azóta már olyanok vagyunk, mint a testvérek. Azóta képtelen vagyok ugyanúgy kötődni, mint akkoriban, valahogy már nem megy.

2016. márc. 31. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem
2016. márc. 31. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 31. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Barátság lehet,szerelem nálam nem.
2016. márc. 31. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
nem....
2016. márc. 31. 20:41
 5/11 VirágésBence ***** válasza:
Nem, szerintem a régi barátaim nem azért szinte a testvéreim, mert más voltam amikor megismertem őket, hanem mert mögöttünk áll jó pár év.
2016. márc. 31. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Baromira nem.
2016. márc. 31. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:
nem
2016. márc. 31. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem, főleg nem szerelemnél. Még barátságnál csak-csak benne lehet, de nem mindenkinél. Nekem pl nem, de teljesen megértem, hogy valakinél így van.

Viszont 16 évesen még úgy jönnek össze emberek, hogy alig alakult ki a személyiségük, magukat se ismerik, nem tudják így egymást olyan mélyen, igazán megismerni. És olyan igazi mély erős kötődést olyan ember felé tudsz érezni, akit ismersz és még úgy is szereted.

Persze, ha épp együttmarad egy ilyen pár, akkor az jó dolog, de ha szétmennek, nem. Ne hasonlítgass később más kapcsolatokat ahhoz, csak magadnak és az új párodnak ártasz vele. Nem ugyanolyan lesz, de sokkal jobb.

2016. márc. 31. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. Gyakorlatilag senkivel nem tartom már a kapcsolatot egyáltalán, akik 16 éves koromban a barátaim voltak. Ez egy baromság.
2016. márc. 31. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 31. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!