Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátságok mindig megváltoznak, ha az egyik félnek kapcsolata lesz?
nálunk ez nem érezhető, mi ugyanúgy kockulunk esténként, együtt szilvesztereztünk már többedik éve...én nem érzek semmi változást
22F
Igen, megváltozik. Barátnőim közül én vagyok egyedül egyedül, mindenkinek van vlkije, van akinek már gyereke is van. Én egyedül töltöttem a szilvesztert, egyikük sem hívott. :( Két-három havonta találkozunk már velük, akkor is csupán egyikőjükkel vagy másikójukkal. Korábban legalább havonta egyszer leültünk együtt mind a négyen. Tegnap volt először másfél éve, h mind egy asztalnál ültünk és nagyon nehezen jött össze. Van, h napokig nem válaszolnak a fészbúkon, mert "bocs, csak jön a fogunk" vagy épp "nyűgösek vagyunk", "kettesben romantikázunk". Eleve utűlom az ilyeneket, bárki mondja is, h "...unk". Nem mi csináljuk. Csak a gyereknek jön a foga, csak a gyerek nyűgös. Mi csak elszenvedjük.
Nekem a korlátozott beszéddel a barátról nincs problémám, soha nem is volt, inkább irigy voltam (teljesen nyíltan és humorosan körítve:) ) h nekem nincs ilyen szerencsém. De ha csak róla meg a gyerekről tudnak beszélni, meg képeket posztolni a fészen meg a gyerek arcát vagy a kedvesét beállítani profilképnek ás folyton "unk"-kal beszélni, nem biztos, h kíváncsi leszek rá... Szerencsére nem viszik túlzásba.
Nekem van olyan ismerősöm aki csak akkor keres amikor épp nincs barátnője, és bevallja, hogy ő mindig így szokta, még a legjobb barátját is.
Meg ugye az is unalmas (nem irigység), amikor az illető csak a szerelméről meg a terveikről tud beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!