Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! A bulikban felszedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A bulikban felszedett lányokat szoktátok keresni később?

Figyelt kérdés

Pl. közösségi oldalon, telefonon

Ha igen, akkor kértek találkozót? Miért?

2016. márc. 31. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én igen. Annyit kell tudni, hogy vagy vezetek, vagy olyannal megyek akik nem tűri az erös alkoholos állapotot.Szóval, max annyit iszok, hogy bátor legyek de itélö képességem ne csorbuljon. Magyarul buliban csak olyan lányokat szedek fel akik tényleg bejönnek.

Általában ök utasitanak el, mert vagy party ribik vagy van pasijuk vagy szégyellik magukat de nem emlékeznek semmire.

2016. márc. 31. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Minek kéne nekem olyan csaj, akit fel lehet szedni egy buliban?
2016. márc. 31. 20:26
 3/3 VirágésBence ***** válasza:
Van egy-két lány barátom, akiket bulikba ismerkedtem meg, de általában az így megismer lányokkal csak az ágyig jutok, aztán meg haza, volt már, hogy bejelöltek, de vagy nem igazolom vissza, vagy visszaigazolom, de nem ír rám.
2016. márc. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!