Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresés tulajdonképpen nem más, mint egy genetikai shoppingolás?
Figyelt kérdés
Azzal ugye nem mondok újat, hogy szinte az összes ember egy nagyon gyönyörű/tökéletes/hibátlan párt szeretne magának, ahogyan az állatvilágban is jellemző ez. A civilizált demokratikus országokban már szinte mindenre hoztak valamilyen szabályozást (emberi jogok, környezetvédelem, oktatás stb.) azért, hogy az emberek elméletben ne érezzék magukat hátrányosan megkülönböztetve másoktól, de valahogy a társkeresés teljes mértékben kontrollálatlanul megmaradt egy ugyanolyan igazságtalan szinten, mint az állatvilágban, és nagy mértékben a diszkrimináció táptalaját jelenti, arról nem is beszélve, hogy egyénekre lebontva komoly jellemformáló szerepe van és hatással van a mindenkori társadalomra is. Mielőtt megkapom, hogy én sem vagyok különb a többi embernél és én is a tökéletességet igénylem, őszintén megmondom, hogy nekem elég, ha egy nő ápolt, kedves és nem olyan sötét, mint a föld, akkor már simán előfordulhat, hogy minden téren vonzalmat érzek iránta. Ezzel szemben nemcsak a GYK-s, de a korábbi való életbeli tapasztalatimból kiindulva, feltehetem magamnak azt a kérdést, hogy tulajdonképpen mi is a realitás? Az, hogy a nők - de mondhatom a férfiakat is, bár az én környezetemben élők véleménye alapján állítom, hogy nekik közel sincs akkora igényük - olyan szempontok szerint választanak párt maguknak, hogy milyen magas, milyen hosszú lába van, milyen színű a szeme, milyen a vállszélessége, hosszabb kapcsolat esetében milyen méretű a fallosza vagy ami a leginkább kiveri nálam a biztosítékot, hogy milyen mértékben kopaszodik. Csak én gondolom úgy, hogy az ilyen szintű felszínesség, ami nagyon is jellemző a mai világra, egy embertelen és erkölcstelen szelekciós folyamat, amely látens társadalmi feszültséget okoz.2016. márc. 30. 20:01
11/13 anonim válasza:
"Nem, az alapján választok párt (illetve döntöm el, hogy adok-e neki esélyt), hogy ránézek és vonzónak tartom-e vagy sem."
akkor mi alapján? az időjárás jelenlegi állása alapján?
12/13 anonim válasza:
Kedves 11-es, a "Nem" után van egy vessző... kérlek ennek tudatában értelmezd újra a mondatot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!