Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a nők miután meglátnak?

Figyelt kérdés
Annyira csúnyának tartanak, hogy még válaszra se vagyok méltó? Legalább annyit írnának, hogy nem vagyok az esetük, vagy hogy inkább ugorjak le egy hídról... De ezt nem tartom korrekt dolognak, hogy semmi válasz. Na nem baj, többet már úgysem fogok ismerkedni. Jó lesz nekem egyedül is, aztán ha majd végleg megunom az egyedüllétet akkor pisztolyt szegezek a fejemhez és kész.
2016. márc. 29. 04:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Elmennek masztizni rád.
2016. márc. 29. 04:08
 2/16 anonim ***** válasza:

Te milyennek látod magad?

Hányan utasítottak eddig vissza?

2016. márc. 29. 06:31
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Ugorj le egy hídról!
2016. márc. 29. 06:35
 4/16 anonim ***** válasza:
KÉPET !
2016. márc. 29. 06:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj túlságosan, ez elég általános jelenség. Velem is megtörtént már nagyon sokszor, hogy előzményektől függetlenül, a közös összhang ellenére is amint képet látnak rólam a lányok, azonnal menekülőre fogják. ez csupán azt jelenti, hogy nem jössz be nekik külsőre.
2016. márc. 29. 07:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért olyanokkal ismerkedsz, akikről tudod, hogy soha többet nem állnának veled szóba? Velem is volt ilyen, előnyös képet mutatott magáról, az életben meg fel sem ismertem, megijedtem tőle... többet nem is írtam neki. Te is miért csodálkozol? Nincsen semmi bajom a kevésbé szép emberekkel, de keress olyat aki olyan mint te!
2016. márc. 29. 08:37
 7/16 anonim ***** válasza:
# 6 Honnan a bús pitsából lehet tudni, hogy ki az aki visszaír, és ki az aki nem? Mert ha ezt így lehetne tudni, akkor ki írna olyanra eleve, ami veszett fejsze nyele? Nem vagyunk ennyire mazochisták.
2016. márc. 29. 09:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a legtöbb pasit válaszra se méltatják a csajok. Ezen kár fönnakadni...
2016. márc. 29. 09:30
 9/16 anonim ***** válasza:

ALAP,hogy neten csak a lúzerek ismerkednek,főleg kép nélkül!

NE legyél lúzer!

2016. márc. 29. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez a sz.. Onsajnalat hiába való nem fognak ezért vissza írni. Nekem sem szoktak és? Aki ilyen bunkó hu..e πcsa az az is marad erről nem te tehetsz. És ok vannak megsertodve mert lelettek hulyezve... Bunkó egy tol egyig.... Tisztelet a kivételnek aki vissza ír de utána egyszer ketszer visszair és se szó se beszéd lelep. Na aki még a pár űzi után se lép le olyan gyakorlatilag nincs vagy én még nem tapasztaltam. Aztán csodálkoztak h sokan utálják a nőket? Pff ez nevetséges mert az ilyeneket nem is lehet szeretni és remélem addig csináljak ezt a bunko stílust amég elrepül felettük az idő és hopp túl sokat válogattak már senkinek nem fognak kelleni.
2016. márc. 29. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!