Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, hölgyek! Összejönnétek egy "beteges" humorú figurával?
Kis ízelítő mik azok amiken könnyesre röhögtem már magam valaha az életben:
Egy pár lemaradt, mint pl "Joseph Stalin - Master Of Photoshop", vagy a "koccintós - tartalmas választék igazi borkedvelőknek".
Pár kieg.
1.A második képen a "búék b***k" képen a fa mögötti Lagzilajcsi volt ami betalált.
Amúgy elég "jó" humorom van, csak kicsit beteges, sötét, groteszk meg még mondtak pár jelzőt rá az évek során. Engem megröhögtetni már nehezebb! Sokszor nem is akkor röhögök mikor látok valamit hanem amikor később látom
Pl ennél!!!!
Amikor először láttam semmi, de ahányszor eszembe jut és elképzelem egy bizonyos hangon máris röhögök. Mint pl most is
Van, hogy az a vicces ahogy mondanak valamit, vagy ha tudok kötni hozzá egy hangot. Amúgy nehéz megröhögtetni. A legtöbb vicc nekem uncsi, a sitcomok humora nagyon alacsony nekem. De van pár vicc amiket imádok még sokadjára is. Ilyen a 2 bohócos aminek a vége annyi hogy "és a nevetés kezdett kicsit kínossá válni". Ez nagyobbat üt nálam mint ezer anyós/rendőr/stb vicc.
A South Park tud még néha betalálni illetve az Uborka show (ami az M1-en futott nem az a tv2-es borzalom) anno.
Jih, eltévedtem ebben a kérdésben - na mindegy, szerintetek kizáró ok ha ilyen idióta vagyok?
Gondolom amiket te szeretsz azok "nem gagyik"... Sitcomhumor vagy ami még rosszabb ilyen nerd-humor.
Én se elsőre röhögtem szinte egyiken sem, utólag jutott eszembe mindegyik az utcán vagy a boltban és alig bírom visszatartani. Aztán hazaérek és megnézem... Vagy ilyesmik.
A South Parkot bírom, de a FG az nekem prosztó, még Peter nélkül elviselhető lenne. De azt a figurát ilyen brutális kínzásoknak vetném alá. Családja helyében rég kiraktam volna a náthába. Simpsonékat bírom, de ők nem viccesek, hanem hangulatosak és jók a karakterek.
Jah, a másik amin nagyon sokat tudok röhögni az a Johnny Bravo :D
Azért az öregasszonyos "majd adok én neked kakaót" elég beteg volt :D
Ez nem beteges, nyugi. Ahhoz sokkal tabubb témában kéne a humort megtalálnod. Emiatt nem kell aggódnod, hogy probléma lenne.
Viszont nem hinném, hogy könnyen megtalálod azt, akinek szintén az ilyenek jelentik a humort.
Én a humornak több fajtáját ismerem, sőt szinte mind. Meg is röhögtetek én akárkit, nincs ezzel baj. nem kell velem nevetnie, ha ilyeneken röhögök, de kíméljen meg a "szánalmas vagy" dumáktól.
Szerintem sincs ebben semmi durva. A South Parkot már inkább mondanám beteg humornak, de szeretem, mégsem aggódom amiatt, hogy emiatt fogok egyedül meghalni.:D
Egyszóval feleslegesen foglalkoztat ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!