Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek extrém nagy mellű nővel?
Bejön a nagy mell, nem lenne gond. Ami zavarna, az a mások általi hozzáállás lenne: a beszólogatás, nyáladzó tapló férfiak, a pusztán emiatt a lányt ribinek mondó emberek, meg ilyesmi.
A testi adottságainak egy részéről az ember nem tehet, igyekszem ezt mindig észben tartani.
Ugyan nem vagyok nyáladzó tapló, de egy képet mégis megnéznék, hogy kb miről van szó :D
Ha egy nőnek azért van nagy melle mert dagadt, az olyan mintha egy pasinak azért van kockahasa mert vézna sorvadt teste van.
Ez a "duci" ez nekem kizáró ok, de ha karcsú lennél és úgy lennének extrém nagy melleid akkor az nagyon jó lenne, nekem bejönnek az olyan csajok.
Nem tudna zavarni.
És olyan nincs. Mindenkire van méret. Csak többnyire megállnak E körül.
Szeretem a telt nőket és cicimániás vagyok, úgyhogy ha a személyiségünk is passzol, akkor mindenképpen.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!