Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítségre van szüksége, kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségre van szüksége, kezd beleőrülni a magányba, tennem kell valamit, de mit?

Figyelt kérdés
Egy 35 éves férfiről van szó, akinek egész életében csak 1 nővel volt dolga, velem (vagyis én vettem el a szüzességét, és azóta sem ért máshoz). Érzelmileg defektes, nehezen teremt kapcsolatot másokkal, fél. 13 éve ismerjük egymást. Évekig bele voltam zúgva még régen, de ő nem érzett szerelmet. Azért fantasztikusakat szexeltünk. Kisebb-nagyobb megszakításokkal sok-sok évig tartott, hogy én szeretem őt, és időnként lefekszünk egymással, mindeközben pedig nagyon jó barátok voltunk, de aztán minden elmúlt. Belefáradtam, hogy ő képtelen szeretni. És egy idő után már én sem tudtam így. Szép lassan kikoptam az életéből, és ő borzasztóan elmagányosodott. Néha beszélünk, főleg e-mailezünk, találkozni nem merek vele, mert folyton azzal jön, hogy mennyire hiányzik neki a szex. Nem feltétlenül velem, hanem úgy általában, csak hát mással nem tudja úgy elképzelni. Pár éve iszik is. Sokat. Minden nap. Van munkája, lakása, de se barátai, se nője, se hobbija. Munka után hazaér, leül filmeket nézni és iszik egész este egyedül a lakásban. Sosem volt egészséges pszichéjű, de most úgy látom, tényleg baj van. Mintha kezdené elveszíteni a kapcsolatát a valósággal. Nem csinál semmi durvát, csak egyszerűen ismerem, és a megnyilvánulásain érzem, hogy gond van. Fura arckifejezéssel fotózott képeket küldözget magáról, amiken nem egyszer anyaszült meztelenül mereszti a farkát a kamerába. Lassan egy kósza érintés egy kolleganőjétől is elviselhetetlen szexuális impulzust jelent neki. Nagyon kellene neki egy nő. Jó lenne pszichológushoz is küldeni, de annyit azért nem keres, csak úgy tudná megfizetni, ha lemondana a piáról. Már az is megfordult a fejemben, hogy párszor fizetek egy hivatásos csajnak, hogy szedje fel, de úgy, hogy ne tudja a pasi, hogy ez egy fizetett szolgáltatás. De ez olyan kegyetlenségnek tűnik. Ha mégis kiderülne, egy világ omlana össze benne. Meg mondjuk ilyen alapon a pszichológusát is fizethetném... Tudom, nem az én dolgom ez az egész, de egy kicsit félek. Ha teljesen bekattan, nem lesz más célpontja erotikus frusztrációinak, csak én. Nem tudom, mivel járna a teljes agyelborulás, de nem is akarom megtudni. Szeretném, ha egészséges maradna lelkileg, szellemileg. Mit tegyek? Nem érez valaki kihívást egy enyhén elmeháborodott iszákos félénk pasi kikupálásában? Jó szerető, én csak ajánlani tudom! (na jó, ez az utolsó két sor csak valami kétségbeesett vicc volt, bocs.) Adjatok tanácsot, kérlek!1
2016. márc. 28. 22:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Önmagaddal tudnál segíteni rajta és ha kicsit összeszedte magát általad akkor már lenne esélye kikecmeregni ebből az állapotból,de amíg mélyponton van valószínűleg azt sem engedné,hogy mások által segíts rajta.Jelen állapotában csak tőled fogadna el segítséget és azt sem segítségnek fogná fel hanem éltető szexnek.

Ezzel segíthetnél rajta,de nem javaslom,hogy ebbe belemenj,mert magadban komoly károkat okozhatnál vele.

Szerintem neki nem is a szexhiány az igazi baja,csak tőled szexet várna és emiatt hivatkozik folyton erre.

2016. márc. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!