Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segitségre illetve tanacsra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitségre illetve tanacsra lenne szuksegem?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemtudom hol kezdjem az a lenyeg van egy baratnom akivel 4eve vagyunk eggyut de nem is ez a lenyeg.az a lenyeg hogy a barati korom miatt sajnos sokszor ugyerezte meg lett bantva,sokszor elmentem a haverokkal bulizni mig o nemakarta stb de nem is ez a lenyeg hanem hogy az hogy azt varja el tolem hogy szakitsam meg a barati korommel a kapcsolatot kulonben kidob. Ti mit tennetek a helyembe? Hogy bekuljek ki vele hogy a barati korom is megmaradjon? Ekezeteker bocsi de telefonrol vagyok.

2015. dec. 17. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez így nem fog menni. Bármit választasz, rossz lesz. Egy normális párkapcsolatban nem korlátozzák egymást a felek, hanem elfogadják a másik baráti körét, hobbiját, életét.

Persze nyilván ehhez kell az is, hogy egymásra is legyen idő, odafigyelés, ha hétből hét este haverokkal sörözik vagy hétből hétszer barátnős traccsparti van, akkor nem fog menni.

Ti négy éve ebben a cirkuszban éltek???

2015. dec. 17. 16:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ebbe elunk 4eve de 2eve kezdodott az egesz hulyeseg mert sokszor haverokat valasztottam helyette amit megbantam es o most aztmondta vagy elkuldom haverjaimat a busba vagy legyek boldog veluk es vegez velem valami koztes megoldasra akarok hajlani de o nemakar semmi ilyenbe belemenni csak abba hogy szakitsam meg a haverokkal a kapcsolatot amit nemleszertnek de viszont o is nagyon fontos nekem. Nemtudom lenne e erre vmi mod
2015. dec. 17. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetőségek:

1) Megmondod a barátnődnek hogy kompromisszumra hajlandó vagy, de nem szakítod meg a barátaiddal a kapcsolatot.

a) a barátnőd otthagy

b) belemegy a kompromisszumba - ez a legjobb lehetőség

2) Megszakítod a kapcsolatot a barátaiddal

a) valószínűleg egy idő után szétmentek, de a barátaid meg fognak bocsájtani, és újra összejárhattok

b) együtt öregedsz meg ezzel a hárpiával barátok nélkül - na ez a legrosszabb kimenetel. :)

2015. dec. 17. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
hát ezt magadnak csináltad. mivel elhanyagoltad a barátaid javára. nem mondom, hogy helyes hogy ezt mondja, de megértem. szerintem szánj rá sokkal több időt, lepd meg ajándékokkal/virággal, mond hogy szereted többet, mond hogy hiányzik amikor nem vagytok együtt. sokat számít.
2015. dec. 17. 17:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondtatok en neki barmit most szoba se akar alni velem
2015. dec. 17. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de neked még korai a párkapcsolat. Nem vagy rá érett. Válaszd a haverokat. Sokkal elöbb meg kellett volna tenned, nem rabolni ennyit el a lány életéböl.
2015. dec. 17. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez azer kicsit eros volt ugy hogy nem ismersz.
2015. dec. 17. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Valójában ennyiből az látszik, hogy egyikőtök sem érett egy kapcsolatra.
2015. dec. 17. 17:54
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kompromisszumot kell kötni, ne hanyagold el a barátnődet. Innen bizonyítani kell neki, hogy fontos neked és, hogy a haverjaid nem mindig elsők a sorban. Mindazonáltal az igaz, hogy ő nem mondhatja meg, hogy szakítsd meg a barátaiddal a kapcsolatot, ez milyen már!
2015. dec. 18. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ő miért nem mehet veletek bulizni?Ja,mert k urvázol...
2015. dec. 19. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!