Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkák az érzelmes, érzelgős feminin srácok?
Szerintem nem olyan ritkák, mint amilyennek tűnnek. Többségében az emberekben, fiatalabbak és öregebbek esetében is, ha egy férfi nem tűnik bármikor érzelmileg sziklaszilárdnak és megingathatalannak, ha nincs exakt véleménye mindenről, még teljesen mindegy dolgokról (pl. mi legyen az ebéd), nem szereti az izomautókat, meg nem néz meg minden nőt, és magyarázza, hogy kivel hogy szeretné, az nem férfi.
Lehet, hogy egyébként képes saját magát ellátni, tud főzni, mosni, takarítani, háztartást vezetni, önállóan gondolkozni, mérlegelni, képes együttérezni másokkal, az nem férfias. Én ilyennek tartom magam, de senkinek nem mutatom meg ezt az oldalamat, mert a saját szüleim is kétkednek a szexuális irányultságomban, sőt, édesapám szerint külön gáz, hogy nem szeretnék bárkit megdönteni, aki lánynak született.
Szóval, szerintem a legtöbb ilyen fiú nem igazán mutatja meg a világnak az igazi énjét, mert csak hátránya származik nagyrészt abból.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!