Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elég érzelgős kérdés van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég érzelgős kérdés van?

Figyelt kérdés
szerintetek hány igazi van egy életben ,mert én nekem már volt igaz szerelmem és úgy érzem hogy többet olyan állapotba nem tudok kerülni .
2015. szept. 15. 16:37
 1/8 Mumusan ***** válasza:
Szerintem minden életszakaszban van egy igazi.
2015. szept. 15. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
És akkor több férfinak esélyt sem adsz innentől. Vagy, ha mégis, akkor majd visszaszaladsz mindig ahhoz az igaz szerelmedhez...
2015. szept. 15. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
és most vele vagy? ha nem miért?
2015. szept. 15. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Minden nagy szerelem igazi szerelem szerintem. Aztán néha találkozunk olyannal, akivel igazi társsá is válhatunk egymás számára. Van, hogy egyszer adódik ilyen, van, hogy többször, van, hogy egyszer sem.
2015. szept. 15. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem többször is lehet szerelmes az ember. Persze ha valaki úgy érzi, hogy már sokszor volt szerelmes az elég gyanús, de nem kizárólag egy emberrel működhetnek jól a dolgok. Amúgy az idő elég jó gyógyszer, majd fogod úgy érezni, hogy működhet mással is.
2015. szept. 15. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
2015. szept. 15. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy igazi. Vagy inkább úgy fogalmazok: több potenciális igazi létezik.

Ha VOLT igaz szerelmed, akkor valamiért mégsem ő lett az igazi, csak a lehetőség volt meg benne, de nem tudott kibontakozni.

2015. szept. 15. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Én igazinak éreztem csak ahogy össze jöttünk csak rossz dolgok történtek vele is és velem is és ezért sokat vitáztunk de mindíg kibékültünk és aztán még pár boldogtalannak nem tetszett a mi boldogságunk röviden ennyi de aztán lehet nem volt igazi csak úgy éreztem mind a ketten boldogok voltunk és azóta nem is voltám annyira és azóta más minden
2015. szept. 15. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!