Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában annyi érzelgős fiú?
Mert ha meg bunkók, akkor az a baj..
Eldöntenétek, ti lányok, mi jó nektek?
itt csak hisztis fiuk vannak@,a kemeny pasik kint vannak gigolosan xd (1 itt mellettem ^^)
(en is csak rohogni jarok fel :"DD) 14l
A férfiak körében is különböző lelkialkatok fordulnak elő, ha tetszik, ha nem. Mindig is voltak "érzelgős" típusba tartozó férfiak, legfeljebb nem tűnt fel, mert egyáltalán nem volt elfogadott felvállalni, így inkább elfojtották, alkoholba fojtották, stb. A helyedben nem aggódnék, egy részük valószínűleg mindig is a "kemény" típusba fog tartozni, koncentrálj rájuk.
Nem tudom, hány éves vagy - bizonyos csoportokban a divathullámok is nagy hatással bírnak. De a férfiak nagyobb hányadát ez nem igazán érinti.
Egy férfinek elsősorban határozottnak kell lennie. Ha ilyen attól lehet érzelgős, de szerintem te a nyávogós fiúkra gondolsz. Ez meg főként nevelés kérdése, ha nyálas hülyegyerekeknek lettek nevelve akkor olyanok 20 évesen is...
Mellesleg aki igazán szeret mindent megbocsájt és akár el is enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!