Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van mostanában annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mostanában annyi érzelgős fiú?

Figyelt kérdés
engem nagyon idegesíteni tud az olyan fiú aki NAGYON érzelgős és egyre több van belőlük. Hol vannak a kemény férfiak?!
2015. máj. 5. 21:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha meg bunkók, akkor az a baj..

Eldöntenétek, ti lányok, mi jó nektek?

2015. máj. 5. 21:28
 2/15 anonim ***** válasza:
25%

itt csak hisztis fiuk vannak@,a kemeny pasik kint vannak gigolosan xd (1 itt mellettem ^^)

(en is csak rohogni jarok fel :"DD) 14l

2015. máj. 5. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Inkább örülnél neki, mert ezek az érzelgős fiúk azok, akik megfognak becsülni, és nem taposnak beléd minden sarkon ;) De hát a hozzád hasonló lányoknak idáig nem terjed az IQ-juk.
2015. máj. 5. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Manapság a fiúk egyre inkább csak végletekben tudnak gondolkodni és viselkedni. A kemény, határozott náluk egyenlő a bunkó taplóval, a kedves meg azzal, aki lemegy kutyába és a földet is felnyalná a lányoknak.
2015. máj. 5. 21:32
 5/15 A kérdező kommentje:
most komolyan milyen lánynak kell olyan fiú akivel NEM lehet veszekedni mert mindenben igazat ad még akkor is ha megcsalom,sír és megfolyt a szeretetével
2015. máj. 5. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:

A férfiak körében is különböző lelkialkatok fordulnak elő, ha tetszik, ha nem. Mindig is voltak "érzelgős" típusba tartozó férfiak, legfeljebb nem tűnt fel, mert egyáltalán nem volt elfogadott felvállalni, így inkább elfojtották, alkoholba fojtották, stb. A helyedben nem aggódnék, egy részük valószínűleg mindig is a "kemény" típusba fog tartozni, koncentrálj rájuk.

Nem tudom, hány éves vagy - bizonyos csoportokban a divathullámok is nagy hatással bírnak. De a férfiak nagyobb hányadát ez nem igazán érinti.

2015. máj. 5. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
#5: az érzelgősség nem egyenlő ezzel a kijelentéseddel
2015. máj. 5. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Nos, én veszekednék veled, néha meg is aláználak, elhordanálak minden szemétnek, ha úgy adódik, másik pillanatban viszont megfojtanálak a szeretetemmel, és falra másznál tőlem. Válassz engem, a bordeline srácot.
2015. máj. 5. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Egy férfinek elsősorban határozottnak kell lennie. Ha ilyen attól lehet érzelgős, de szerintem te a nyávogós fiúkra gondolsz. Ez meg főként nevelés kérdése, ha nyálas hülyegyerekeknek lettek nevelve akkor olyanok 20 évesen is...

Mellesleg aki igazán szeret mindent megbocsájt és akár el is enged.

2015. máj. 5. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
A semmirekellő p#csák szólalnak most fel
2015. máj. 5. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!