Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent a csak sodródjunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a csak sodródjunk az árral szemlélet?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerjük egymást. Párszor találkoztunk is, de még nem történt közöttünk semmi, csókon kívül. Mindketten egy hosszú párkapcsolatot heverünk ki. Én szeretnék vele lenni, úgy érzem ő is velem. Viszont azt mondja, hogy majd kialakul, sodródjunk az árral.

2016. márc. 27. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hogy elvagytok, néha dugtok. de nem ígér semmi komolyat. és ha te vagy a csaj, ne számíts arra,hogy mint barátnőt felvállal.
2016. márc. 27. 20:20
 2/5 VirágésBence ***** válasza:
75%
Azt jelenti, hogy bármi történhet, nem akar tervezni és gondolkozni, csak hagyni a dolgokat megtörténni.
2016. márc. 27. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"a szar is le van szarva" - kb. ilyesmi.

nem nagyon látok ebből semmi érdemi dolgot.

2016. márc. 27. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most kb. háromszor gyalogoltam ebbe bele lelkileg. Kivétel nélkül mindenhol azt jelentette, amit már leírtak. Hogy nem akar semmi komolyat, csak jól érezné magát, vagyis sodródunk az árral, aztán majd lesz ami lesz. Többnyire tapasztalataim szerint nem lesz belőle semmi komoly.
2016. márc. 27. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok :( Köszönöm a válaszokat. Ment mindenkinek a zöld kéz.
2016. márc. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!