Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem keserít el?

Figyelt kérdés
...hogy manapság, ha egy férfi nem edzett (mondjuk vékonyabb), és nem bunkó állat módjára viselkedik, akkor a nők nem is nézik férfinak az illetőt?

2015. szept. 21. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Inkabb az az elkeserito, hogy ezt gondoljatok. Erdekes, az en kornyezetemben nem szokott emiatt sirni a ferfiak szaja..bar lehet azert mert ok ferfiak es nem picsogo kisfiuk.
2015. szept. 21. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Az én környezetemben én sem szoktam "picsogni". Egy kérdést tettem fel, de látom még erre is nehéz normálisan válaszolni.
2015. szept. 21. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem így van. Az én párom például egyáltalán nem bunkó állat, még a legrosszabb indulattal sem lehet rá mondani és nem is edz, "csak" kemény fizikai munkát végez.

Úgyhogy nem igaz az állításod. Bocs. :)

2015. szept. 21. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Az edzettséget még értem, mert az ember az egészséges életmóddal köti össze, meg ha valaki maga is sportol, akkor előny, ha a partner hasonló beállítottságú. De azt nem tudom, honnan veszitek, hogy a bunkó viselkedés jó pont.
2015. szept. 21. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
A nyavajgás az elkeserítő. A gyerekeknek még csak csak elnézi az ember. Na de, (elvileg) felnőtt emberektől szánalmas. Először is ne másoknak akarj megfeleni, hanem magadnak. Ha változtatni szeretnél valamin, akkor azért tegyél is. De csak és kizárólag a saját magad kedveért és ne mások elvárásai miatt. Nem szerepeket kell játszani, hanem önmagunkat adni. Aki pedig nem tud téged úgy elfogadni és szeretni ahogy vagy, az nem hozzád való. Ilyen egyszerű, nem egy nagy ördöngösség.
2015. szept. 21. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

én ilyen vagyok mégis volt lehetőségem csajozni...a mentalitásoddal van a baj...

22F

2015. szept. 21. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!