Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen létezik, mit tegyek? 21/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik, mit tegyek? 21/l

Figyelt kérdés
Van egy helyes srác akit netről ismerek egy kisvárosban élünk, nincs barátnője az biztos és már élőben is láttam, de nem mertem ráköszönni. Próbálok keresni valami közös ismerőst aki "véletlenül" összehozna minket, de senki sem ismeri pedig rengeteg embert megkérdeztem már. Facebookon sincs egy közös ismerősünk sem. Lehet ennyire zárkózott? Szabadidejét sem tudom, hogy hol és mivel tölti és a munkájáról sem tudok semmit :( Nagyon félek nem merek ráírni, eddig egy barátom volt és ő szedett fel engem.

2016. márc. 27. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Most ezt nem igazán értem. Nem ismered? Hogy érted ezt, h netről ismered? Mert ha ismered jelöld be nyugodtan.
2016. márc. 27. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Jelöld be ismerősnek írj rá, aztán csókolom! Mitől kell félni?
2016. márc. 27. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló pasi vagyok, nem nagyon van társaságom a kisvároson belül, ahol élek, hanem messzebb laknak, akikkel elvagyok. Úgy ismered, hogy beszéltetek már, vagy csak nézegeted az adatlapját? :) Szerintem örülne, ha bejelölnéd meg írnál neki..egy próbát megér, nem?
2016. márc. 27. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ismered? Akkor ismerd meg! :D Hol itt a probléma? Én tökre örülnék ha egy lány érdeklődne felőlem, sőt ez nekem már-már csak álom szintű dolog, szinte elképzelni se merem milyen az ha egy lányt érdeklek.
2016. márc. 27. 14:22
 5/7 VirágésBence ***** válasza:
Ha alig ismered nincs mitől félned, nincs veszítenivalód.
2016. márc. 27. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Írni fogok a Zuckerbergnek, hogy tegyen be a következő release-be egy olyan funkciót, hogy "előzetes bejelölés bejelölésre", hogy a lányok tudjanak kezdeményeztetni(ha van ilyen szó) ott is...
2016. márc. 27. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Jelöld be ismerősnek és írj rá valamivel. Egyrészt nem egy íratlan szabály,hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, másrészt meg azért egy fiú is örül neki,ha egy lány érdeklődik iránta.
2016. márc. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!