Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy férfi nem tudja magáról, ilyen jóképű?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 19:02
1/15 A kérdező kommentje:
*milyen
2016. márc. 19. 19:02
3/15 anonim válasza:
Nem hiszem...
Ha jóképű, kap elég visszajelzést.
4/15 Kisboltos válasza:
Biztosan van. Főleg ha olyan környezetben nőt fel, ami miatt nincs önbizalma hiába a külső.
5/15 A kérdező kommentje:
Mi lehet ilyen közeg, ahol egy helyes srác mellőzve van?
Fiatal korosztályra gondolok, tinédzser vagy huszonéves.
2016. márc. 19. 19:19
6/15 anonim válasza:
Talán nem volt mindig helyes,csak néhány éve emberesedett meg ami előnyére vált.
7/15 anonim válasza:
Létezik, akibe szerelmes vagyok, nem is tudja szerintem, hogy mennyire jól néz ki, leginkább családi háttér miatt, mindig volt nagyobb problémája annál, minthogy ezzel foglalkozzon, ezért elég visszahúzódó.
8/15 anonim válasza:
Tinédzser-korban a csajok nagyjából helyreteszik a srácokat. Ez az az időszak, amikor kettéválik a két férfitípus, a sikeres egyre jobban nyomul és egyre több nőt szerez meg, a kevésbe vagy egyáltalában nem sikeres meg leszokik arról, hogy tovább próbálkozzon.
9/15 anonim válasza:
Én ismerek ilyen férfit igen :)
22N
10/15 anonim válasza:
Létezik igen. De azt tudod e hogy minden nőnek más és más pasi jön be?
Amire te azt mondod hogy szép, bejön, másnak meg nem tettszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!