Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok mennyire rontja az az esélyeket, ha egyáltalán nem barnítom a bőröm, nem szolizok, és nem is napozok, meg semmi barnítót nem használok?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyásznak tanulok, és emiatt extrém mértékben kell figyelnem a bőrömre, hogy a leendő betegek komolyan tudjanak majd venni, így nekem ez nem fér bele.
2016. márc. 26. 09:50
1 2
 11/15 Titusztitusz ***** válasza:
10-es...Ne feledkezz meg a híres "női írígységröl" azért sohasem...Örülj neki, hogy téged szép fehér bőrrel álldott meg a természet, és becsüld meg az előnyödet mindig ezen a téren...Írígykedő nőtársaid rosszindulatu megjegyzéseivel meg ne is törődjél...(Sokan valszeg szívesen cserélnének veled, de mivel erre nincs esélyük, hát akkor igyekeznek olyan "jó mai szokás szerint" lehúzni, ahogy csak tudnak...Ez valszeg jobban esik a lelküknek...De te csak nevess rajtuk mindig...)
2016. márc. 26. 13:29
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Akit ez zavar, az vegyen feleségül egy sz-rrá égetett csirkét, de komolyan :D

Én se napozok hasonló okok miatt, vallásosan kenem magamra a fényvédőt még télen is évek óta, sose volt semmi bajom a párkeresésben.

2016. márc. 26. 14:21
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
#10 Ha természetesen fekete bőröd lenne, kapnál férfiaktól is, ne aggódj :D Ne csinálj már gy, mintha fehér bőrűként kevesebb privilégiumod lenne, mint egy pl egy fekete nőnek lol.
2016. márc. 26. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia. Én is nagyon fehér vagyok. Nem használok a börömre csak tusfürdőt meg testápolót (megnézem milyeneket) napozni nagyon nem szeretek, úgy általában nem is megyek napra a szabadidőmben.

Soha egyetlen barátom se zavarta. Mind szerette. Engem a sötét bőr taszít, a szolit és barnítokat közönségesnek és csúnyánk tartom, a hatásairól nem beszélve, de szerintem te azokat jobban ismered.

Néha aki nem ismer mondja, hogy sápadt vagyok, de ennyi negatívumot tapasztaltam eddig összesen.

2016. márc. 26. 16:08
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as.

Az, hogy valaki leírja a tapasztalatát, még nem helyez semmit sem privilégium szintjére.

2016. márc. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!