Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok mennyire rontja az az esélyeket, ha egyáltalán nem barnítom a bőröm, nem szolizok, és nem is napozok, meg semmi barnítót nem használok?
Akit ez zavar, az vegyen feleségül egy sz-rrá égetett csirkét, de komolyan :D
Én se napozok hasonló okok miatt, vallásosan kenem magamra a fényvédőt még télen is évek óta, sose volt semmi bajom a párkeresésben.
Szia. Én is nagyon fehér vagyok. Nem használok a börömre csak tusfürdőt meg testápolót (megnézem milyeneket) napozni nagyon nem szeretek, úgy általában nem is megyek napra a szabadidőmben.
Soha egyetlen barátom se zavarta. Mind szerette. Engem a sötét bőr taszít, a szolit és barnítokat közönségesnek és csúnyánk tartom, a hatásairól nem beszélve, de szerintem te azokat jobban ismered.
Néha aki nem ismer mondja, hogy sápadt vagyok, de ennyi negatívumot tapasztaltam eddig összesen.
13-as.
Az, hogy valaki leírja a tapasztalatát, még nem helyez semmit sem privilégium szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!