Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok mennyire rontja az az esélyeket, ha egyáltalán nem barnítom a bőröm, nem szolizok, és nem is napozok, meg semmi barnítót nem használok?
Az tsem cisnálom, az UV az UV teljesen mindegy hogy szoli vagy nap,de ebbe nem is akarok most belemenni.
A lényeg hogy én mindig fehér vagyok, és kíváncsi vagyok hogy ez kit mennyire zavarna.
0%-ban érdekel az, hogy egy nő barna vagy fehér bőrű e, kb az utolsó helyen van azok között, amit megnézek egy lányon.
A szolit meg amúgy sem szeretem, tehát inkább eleve kreol vs fehér bőrre gondoltam.
Hát ez egy érdekes hozzáállás.
Te mit tartanál arról az autószerelőről, akinek a világon a legpöpecebb kocsija van, de azt te sosem látod, mert NEM JÁR VELE! Csak otthon őrizgeti a garázsban, hogy nehogy kopjon valahol, vagy - neadjisten -, elromoljon, mert akkor mit szólnak az autósok, akik hozzá vinnék az autójukat (Hűha!)... és jár gyalog mindenhova.
Hát én biztosan kinevetném. A legvacakabb autós is messzebbre jut a csotrogányával, mint ő a hibátlannal - gyalog. :)
Egyébként is nyugi... a betegek a saját bőrproblémájukkal mennek majd hozzád és fikarcnyit sem törődnek majd a tieddel (feltételezik ugyanis - mint az "autószerelő" esetében -, hogy AZT tán csak meg tudod oldani).
Alapból nem szeretem a szolizott bőrt, főleg mikor már narancssárga az illető tőle. Én is mindig fehér vagyok, így nem zavarna, ha a barátnőm is hófehérke lenne.
Ráadásul nyáron hiába barnulok le, 2 hét múlva már újra fehér vagyok. Nincs ezzel semmi gond. :)
29F
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Idegen, ez így valóban nagyobb kihívást jelent, de nem lehetetlen. Az UV-val biztosítani a megfelelő D vitamin szintet, csak egy kényelmi megoldás, mert lényegesen gyorsabb, és egyszerűbb mint diétával.
A megfelelő ételekkel, és egy D vitaminos táplálékkiegészítővel megoldható, nekem teljesen rendben van a D vitamin szintem, közel 1 éve nem voltam beteg, még náthás sem.
Nappal fedezni a D vitamin szükségletet kb olyan mint amikor egy sportoló fehérje shakkel viszi be a proteinszükségleteinek a túlnyomó részét, ami ugyan gyors és kényelmes megoldás, de rendes étellel is megtudná ugyan ezt tenni.
Lány vagyok, de leírom az én tapasztalataimat.
Elég fehér a bőröm, és kizárólag NŐK kérdezik meg tőlem, hogy jól vagyok-e (igen, ez az arcszínem...), és ők szörnyülködnek félig poénkodva, hogy te jó ég, milyen fehér vagyok. Ez egy olyan probléma, amit nők generálnak nőknek.
Nálam a napozás sem segít, sem leégni, sem lebarnulni nem tudok. És úgy vettem észre, hogy a férfiaknak vonzó, az egyöntetű, fehér, porcelánra emlékeztető bőr. :) Degradáló megjegyzést csak nőtől kaptam a bőrszínemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!