Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok mennyire rontja az az esélyeket, ha egyáltalán nem barnítom a bőröm, nem szolizok, és nem is napozok, meg semmi barnítót nem használok?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyásznak tanulok, és emiatt extrém mértékben kell figyelnem a bőrömre, hogy a leendő betegek komolyan tudjanak majd venni, így nekem ez nem fér bele.
2016. márc. 26. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne is szolizz, ne használj barnítót. Szerintem meg jön a jó idő, és ha nyáron lebarnulsz, az nem baj. De ez nem lesz hátrány. ;) F
2016. márc. 26. 09:54
 2/15 A kérdező kommentje:

Az tsem cisnálom, az UV az UV teljesen mindegy hogy szoli vagy nap,de ebbe nem is akarok most belemenni.

A lényeg hogy én mindig fehér vagyok, és kíváncsi vagyok hogy ez kit mennyire zavarna.

2016. márc. 26. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, és hidd el nem sok férfit fog zavarni. Lesz akit igen, de azokkal ne foglalkozz. Lesz sok jelentkeződ ;)
2016. márc. 26. 10:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

0%-ban érdekel az, hogy egy nő barna vagy fehér bőrű e, kb az utolsó helyen van azok között, amit megnézek egy lányon.

A szolit meg amúgy sem szeretem, tehát inkább eleve kreol vs fehér bőrre gondoltam.

2016. márc. 26. 10:06
 5/15 Titusztitusz ***** válasza:
Mivel a fehér bőrü nők az eseteim, hát, nálam ugyan nem rontaná semennyire sem egy ilyen eset az "esélyeket", sőt, inkább a sokszorosára emelné...
2016. márc. 26. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez egy érdekes hozzáállás.

Te mit tartanál arról az autószerelőről, akinek a világon a legpöpecebb kocsija van, de azt te sosem látod, mert NEM JÁR VELE! Csak otthon őrizgeti a garázsban, hogy nehogy kopjon valahol, vagy - neadjisten -, elromoljon, mert akkor mit szólnak az autósok, akik hozzá vinnék az autójukat (Hűha!)... és jár gyalog mindenhova.

Hát én biztosan kinevetném. A legvacakabb autós is messzebbre jut a csotrogányával, mint ő a hibátlannal - gyalog. :)

Egyébként is nyugi... a betegek a saját bőrproblémájukkal mennek majd hozzád és fikarcnyit sem törődnek majd a tieddel (feltételezik ugyanis - mint az "autószerelő" esetében -, hogy AZT tán csak meg tudod oldani).

2016. márc. 26. 10:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Engem különösebben nem zavarna, de hogy jutsz D-vitaminhoz?
2016. márc. 26. 10:33
 8/15 anonim ***** válasza:

Alapból nem szeretem a szolizott bőrt, főleg mikor már narancssárga az illető tőle. Én is mindig fehér vagyok, így nem zavarna, ha a barátnőm is hófehérke lenne.

Ráadásul nyáron hiába barnulok le, 2 hét múlva már újra fehér vagyok. Nincs ezzel semmi gond. :)

29F

2016. márc. 26. 10:54
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Idegen, ez így valóban nagyobb kihívást jelent, de nem lehetetlen. Az UV-val biztosítani a megfelelő D vitamin szintet, csak egy kényelmi megoldás, mert lényegesen gyorsabb, és egyszerűbb mint diétával.

A megfelelő ételekkel, és egy D vitaminos táplálékkiegészítővel megoldható, nekem teljesen rendben van a D vitamin szintem, közel 1 éve nem voltam beteg, még náthás sem.

Nappal fedezni a D vitamin szükségletet kb olyan mint amikor egy sportoló fehérje shakkel viszi be a proteinszükségleteinek a túlnyomó részét, ami ugyan gyors és kényelmes megoldás, de rendes étellel is megtudná ugyan ezt tenni.

2016. márc. 26. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de leírom az én tapasztalataimat.

Elég fehér a bőröm, és kizárólag NŐK kérdezik meg tőlem, hogy jól vagyok-e (igen, ez az arcszínem...), és ők szörnyülködnek félig poénkodva, hogy te jó ég, milyen fehér vagyok. Ez egy olyan probléma, amit nők generálnak nőknek.

Nálam a napozás sem segít, sem leégni, sem lebarnulni nem tudok. És úgy vettem észre, hogy a férfiaknak vonzó, az egyöntetű, fehér, porcelánra emlékeztető bőr. :) Degradáló megjegyzést csak nőtől kaptam a bőrszínemre.

2016. márc. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!