Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális értékrenddel, elvekkel megáldott nők?
Beleszaladtál pár csajba akik kihasználtak, és te ezek után megállapítottad, hogy ilyenek a nők:D
Ezek után az intelligenciát azért ne sorold fel az elvárásaid közé...mivel azt írtad csak olyasmit vársz el, amit te is nyújtani tudsz.
Nem 13-as vagyok de reagálok.
Kérdező, te ilyen mentalitással akarsz magadnak találni normális barátnőt?
Ha valakinek nem egyezik a nézőpontja a tiéddel, akkor egyből ri-banc?
Hát sajnálom azt a lányt, aki össze fog jönni veled...
Engem te ne sajnálj, én nem fiú vagyok hanem lány.
Majd a barátnődet is le fogod ri-bancozni ha elmondja a saját véleményét?
És de igen, ezzel jövök, mert ezzel magadat jellemzed.
Hadd kérdezzem meg, hogy szerinted ezek után mit gondolnak rólad? Úgy érzed, hogy neked normális értékrended, elved van, amit annyira elvársz mástól?
Kérdező, ha azt várod, hogy csoportosan sajnálkozzunk feletted, akkor nyíltan mondd ki, de kissé cáfolod a "jófiús" imidzsedet azzal, hogy az első rossz szóra úgy elkezdesz szitkozódni, mint a egy oláh cigány.
(Am most komolyan azt szeretnéd, hogy magyarázzuk el neked, hogy vannak jó emberek, és vannak rosszak, vagy csak troll vagy? - Őszintén mondom, hogy sajnálom, hogy kihasználtak, de ne csináljuk már ezt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!