Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért hiszitek azt, hogy ha rendesen viselkedtek egy lánnyal, kényeztetitek, kiszolgáljátok stb. akkor papucsok lesztek, és ha a bunkó alfahím módjára viselkedtek akkor meg igazi férfiak?
Már elég sok ideje szingli vagyok viszont sokat randiztam, és ezt tapasztalom állandóan.
Jaj nehogy valamit megcsináljak amit kér tőlem, mert akkor papucs leszek, ha viszont sz***a se veszem akkor aztán nagyon férfias leszek.
És nem nem bennem van a hiba, látszik mindig hogy erőltetve, megjátszva van az egész, és nagyon bosszantó...
miért, ki szereti a bólogató kiskutyákat? A főnök-beosztott esetben sem ez a nyerő. Hiába bólogat egy dolgozó mindenre, nem attól lesz ő a jobb. Néha vissza kell dumálni, mert a főnök is csinál hülyeséget.
Nem csak férjben idegesitő ez a hozzáállás. Mindenki számára "papucs", ha valakinek nincs önálló akarata, gondolata, a másik mondja meg, mit tegyen.
F28: hát én meg pont nem ezt tapasztaltam, pedig későn érő vagyok énis. Én amikor valakinél megpróbálkozok, és látom, hogy nem nem nem (nem figyel rám, más pasival könnyebben nevet, ha hivom akárhová csak kifogás jön), akkor énis bekapcsolom már a leszarom-tablettát. Hogy akkor most jönnének a nők? .... nem, soha egyik sem, senki. Nekem még sosem lett abból csajom, mert leszartam valakit - még az olyanból sem, aki első látásra "belémzúgott", három éve, a 2. pasiját tapossa azóta (nem akartam felszedni).
Egy-két önjelölt Johnny Bravót énis láttam. Felvettek egy ilyen alfahim stilust, mert azt hiszik az A férfi - szánalmasan ki vannak röhögve a hátuk mögött.
Nekem egyszer akkor lett pálfordulatom, amikor egy lányt éppen előlem happolták el. Egyszerűen eléálltam, hogy többet is el tudnék képzelni. Nem fb-n irtam meg, nem kerteltem, nem mással mondattam el, vettem a bátorságot, és eléálltam. Három nap múlva ő keresett... de mit értünk bunkó stiluson? Biztos, hogy ugyanazt értjük? Aki bátor, vagy határozottan a nő elé áll, akkor ő mi? Bunkó, és azért figyelt fel rá a nő? Ez itt a kérdés. Kérdező, reagálj erre :)
szal ja, a két szélsőérték között érdemes lenni... ha nem vagy mindenre bólogató ember, és ellent mersz mondani a főnöknek, jobb lesz minden. Munkában, nőkkel, életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!