Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért hiszitek azt, hogy ha rendesen viselkedtek egy lánnyal, kényeztetitek, kiszolgáljátok stb. akkor papucsok lesztek, és ha a bunkó alfahím módjára viselkedtek akkor meg igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Már elég sok ideje szingli vagyok viszont sokat randiztam, és ezt tapasztalom állandóan.

Jaj nehogy valamit megcsináljak amit kér tőlem, mert akkor papucs leszek, ha viszont sz***a se veszem akkor aztán nagyon férfias leszek.

És nem nem bennem van a hiba, látszik mindig hogy erőltetve, megjátszva van az egész, és nagyon bosszantó...

2016. márc. 24. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az exem próbált ilyen álmacsó lenni, kedveskedés helyett, nem véletlenül az exem és van helyette egy olyan barátom, aki bármit megtesz nekem szinte magától és sosem bunkó. Szoktam neki olvasni ilyen baromságokat gyakoriról, hogy mi itt az általánosan elterjedt vélemény a férfiasságról a férfiak körében, és csak fogja a fejét ő is a sok baromság hallatán :D
2016. márc. 24. 22:40
 12/21 A kérdező kommentje:
jó neked, akkor még vannak ilyen férfiak :)
2016. márc. 24. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Hosszútávon az a legjobb, ha önmagadat adod.

Akkor lesz valaki papucs, ha már-már csak félve meri hangoztatni a véleményét, teljesen alárendeli magát a nőnek. Lássuk azért be, egy nő egy védelmező férfit keres magának, akire felnézhet és biztonságot nyújt neki. Egy férfi lehet attól még védelmező és erős, mert kedveskedik a párjának és érezteti vele, hogy szereti. De amikor fingani se képes egyedül, az inkább élhetetlenséget sugall és nyilván nem a nő szeretné hordani a nadrágot.

A bunkó pasiknál meg mindig beleringatják magukat abba, hogy "jaj na majd én megváltoztatom és boldogan élünk míg meg nem halunk", nem kell különösebben magyarázni, női hülyeség...

2016. márc. 24. 23:23
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves 7es. Tudod én soha nem eröltetek senkire semmit. Az h neked rossz tapasztalataid voltak sajnálom.

Akkor átfogalmazom...legyen saját véleménye. Ne bologasson mindenre mint egy kiskutya. Kiegészittem avval h én a párommal megtudom beszélni értelmessen a dolgokat. Nem mindig az van amit Ő vagy én akarok.

2016. márc. 24. 23:26
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Elöljáróban: saját véleményről lemondás: nem nyerő. Soha nem tenném. Attól, hogy hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, még nem jelenti azt, hogy lemondok a véleményemről.

Összességében: Az alfahím nyerő. Nem a bunkó macsó fiúcskák (örökítőanyag hordozók), mert ott előbb-utóbb kiborul a kaki a biliből. Ha valaki bunkó, akkor nem alfahím. Gyökérnek hívják. Illetve attól még nem leszek papucs, hogy megteszem az általad felsoroltakat. Férfinek kell lenni, aki érti a nőket, férfinek, aki tudja mit akar, célja van, romantikus, ércelődő, viccelődő, meg tudja lepni a kedvesét, aki figyel a nőre, azért, mert tényleg érdekli. Aki biztonságot nyújt, aki centrikus, aki a nő számára olyan, mint a hegy. Aki határozott, bátor, nem fél kimutatni az érzéseit, és aki a kapcsolat közben is randizik az életével. A bunkó ebbe nem fér bele.

2016. márc. 24. 23:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha odanyújtja az ujját, akkor a nők letépik a karját???
2016. márc. 25. 00:23
 17/21 Fish1 ***** válasza:

Szerintem nem ennyire fekete és fehér az egész.

A papucs és a bunkó közt van egy átmenet, ahol normális pasikat találni.

A papucs alárendeli magát a nőnek, túlzottan meg akar felelni neki, így egy idő után nem lesz saját véleménye, önálló gondolatai, döntései, vagyis egy totál határozatlan bólogató János vagy rongybaba lesz, akit úgy rángat a nő, ahogy akar. Rosszabb esetben még anyáskodni is elkezd felette. A rongybabákat általában nem szokták tisztelni, szeretni, és felnézni rájuk. Ha ezek eltűnnek egy kapcsolatból, akkor borul az egész.

2016. márc. 25. 00:54
 18/21 anonim ***** válasza:
a
2016. márc. 25. 01:04
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

F28:

Későn érő típus voltam, az utóbbi két évben sok mindent bepótoltam és tapasztaltam a nők terén és nem hiszem, hanem állítom, hogy ez így van. Biztos van egy-két kivétel, de én valahány nővel megpróbáltam önmagamat adni, kényeztetni, udvarias, romantikus lenni... 100%-os elutasítás. 100%-os.

Aztán elkezdtem máshogy állni a nőkhöz, bunkóbb, leszarom típusú lenni. 75% siker. 75%.

Félek, hogy életem végéig keresgélhetek Szegeden csajt, sose lesz eleségem, csak dugó partnerem, mert a nők idióták és ez kell nekik.

2016. márc. 25. 04:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez elég bonyolult. Azt én is utálom, hogy sok nőnél erőltetett, látszik, hogy megjátsszák hogyha kemény vagy velük, akkor jó pont, ha meg normális, akkor rossz pont...szerencsére ez a kevésbé intelligens nők ismertetőjegye, így ezzel máris kiszűrték magukat nálam önszántukból.

De nem kell nyalizni senkinek sem,csak van amikor jobb, ha engedsz és van amikor jobb, ha nem.

Egyszerű példaként a tegnapi napom:

Mentünk a barátnőmmel össze-vissza egész nap reggeltől estig. Már nagyon fáradt volt, sötétedett, de még el kellett mennem egy üzletbe kaját venni. Én mindig ott vásárolok, mert nekem az a jó és kész. Viszont volt közelebb is bolt hozzánk, cask oda én nem szeretek menni. A barátnőm megkérdezte, hogy nem lenne-e jobb, ha itt vennénk valami mást?

Mondtam neki, hogy nem, oda megyünk, ahova menni szeretnék mert olyan kaját csak ott lehet kapni. S miközben ezt kimondtam már elindultam az általa javasolt bolt felé és mondtam, hogy meggondoltam magam. Csak annyit mondott, hogy köszönöm.

Mert láttam, hogy fáradt, hogy holnap dolgozik reggel, hogy még szeretnék vele vacsorázni nyugodtan...

Ez egy olyan helyzet volt, ahol engedni kellett és jól jöttem ki belőle. De vannak helyzetek, ahol nem szabad engedni.

2016. márc. 26. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!