Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, hogy ilyen nehezen megy a társkeresés?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, nem nézek ki rosszul adok magamra, habár nincs sok pénzem, kocsim sem és szüleimnél lakok, de jó cuccokba járok, igényesnek tartom magam, 172 cm 70kg vagyok sportos testem van, még fősulira járok. Nem vagyok sem bűnöző, drogos, cigány, semmirekellő, tróger, kocka, izomagyú sem. Szerintem normális érett ember vagyok. Viszont nincs semmilyen női társaságom, akiket középsuliban ismertem már más városokban vannak, akiket fősulin azoknak van már több éves kapcsolatuk, sport kilőve focizok és csak fiúkkal vagyok körülvéve, baráti társaságomban sincsen egy lány sem. Neten már nem igazán szoktam ismerkedni, nagyon személytelennek tartom, és ott nem is tudom úgy magam előadni, poénkodni mint ahogy élőben.

Tehát készítettem egy listát idén 28 lánynál próbálkoztam ahol volt személyes beszélgetés is azt számítva, ebből 3x lett úgy randi hogy előzetesen facebookon beszéltem a lányokkal, egyiküknek van pasija ott nem is tudom mit akartam, másiknak nem jöttem be, harmadiknál fiatal voltam hozzá képest és az amugy is csak spontán randi volt. Buliban, szórakozóhelyen 13 lánynál ebből 3 ismert már előtte, 5 elhajtott, volt 1 akivel jól elbeszélgettem de miután mondtam h focizok az volt a válasza hogy focistával nem kezdek. Volt 1 akire többen hajtottunk és nem én voltam a befutó, 1 lánnyal beszélgettünk de facebookon másnap nem írt vissza mikor kerestem, illetve volt 2 barátnő akik közül az egyikükkel még beszélgetek, a másik nyilván kiesett. Ezen kivül a maradék 12 olyan szituáció ,hogy utca, bolt, buszmegálló: 1 csajjal randiztam előtte már (tavaly) nem meglepő hogy most nemet mondott, 6 an mondtak nemet, 2 megmondta a nevét de semmi nem lett. 1 lány túl fiatal volt, 1 valakivel találkozgattunk jópárszor, de róla utólag derült ki hogy van barátja, viszont én már inkább komoly kapcsolatot keresnék és volt 1 valaki akivel nem tudom mi lesz azt mondta hogy nem akar egyből randit inkább beszélgessünk facebookon.

Magabiztos és határozott is vagyok, nem szegik kedvem a kurdarcok sem, viszont legutóbb mondott valamit egy lány ami nagyon elgondolkodtatott, ha hozzám odajönne egy idegen csaj így én mit gondolnék? és nekem is furcsa lenne igazából szóval meg is értem, hogy miért nem akart randizni. De akkor zéró ismeretségi körrel hogyan találhatnék egy normális lányt?

2016. márc. 21. 16:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

elolvastam pár kérdést ebben a témában és azokon sem azt mondják hogy akadály, kedves utolsó jelentettelek hogy provokatív választ adtál, és megmondom őszintén nagyon felidegesítettél ezzel, mert kb úgy írtad mintha gnóm lennék, kíváncsi vagyok te hogy nézel ki és érdekelne hogy milyen magas vagy?

és megint ez a szöveg jól hogy gazdag. Ezzel csak a lúzerek takaróznak, hogy azért nincs nőjük, volt amikor telivoltam pénzzel volt amikor 1 Ft om sem volt, most a kettő között vagyok, de abból hogy nem vagyok milliomos SOSEM SEMMI problémám nem volt, sőt ha van mindig veszek valami kedvességet a lányoknak meghivom őket nembaj ha másnap nem tudok mit enni, ilyen dolgokban nagyon úriember vagyok. És ismét felmerül bennem a kérdés: ha jól öltözködök adok magamra, van nálam költőpénz, akkor ránézésre nem mondják meg hogy csóró vagyok.

2016. márc. 22. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen brutálisan idióta válaszokat kaptál! Én lány vagyok 16
2016. márc. 25. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
folytatva az előzőt: hogy milyen durván hülye válaszokat kaptál, tényleg nehogy figyelj rájuk. Teljesen igazad van, ezek beteg emberek, akik azt mondják hogy a 172 centis fiúnak nem lehet csaja, ez micsoda baromság??? Én lány vagyok, 160 centis és semmi gondom egy 12 centivel magasabb fiúval. És a sportos testalkat sokkal többet számít, jól gondolod!! Nem szeretem ezeket a mai fiúkákat, felőlem lehet 190 centi is, ha vékony, nem férfias egyszerűen. Te egy teljesen normális kérdést tettél fel, és a sok megkeseredett, idióta paraszt meg neked esett. progresszív utazó nevű kis p***cs, neked azt üzenem, hogy szerintem meg te vagy kategóriákkal szarabb fej, mint hiszed magad, ugyanis minden kérdéshez beírsz kb, és annyira unalmas az okoskodásod, ki kíváncsi rád szerinted? Mi jogon mondasz a kérdezőnek ilyet, hogy nem jó fej? mert te szerinted az vagy? jézusom..előbb magadat vizsgáld már felül. Jah, és egyáltalán nem hisztizett, tök férfiasan válaszolt veletek ellentétben.
2016. márc. 25. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

A magasság kérdésre annyit, hogy sok lány, mint például én is, nálam alacsonyabb férfival nem kezdene. Viszont nekem sosem voltak felhőtorony magasságú barátaim. 5-10 cm plusz az pont kényelmes minden szempontból. Kitörne a nyakam egy 190 cm-es palival csókolózás közben...

Viszont van ellenpélda is erre az általánosításra. Egyik kedves ismerősöm (190 cm) összejött egy tőlem alacsonyabb fiúval (én 170 cm vagyok). Együtt voltak másfél évig és nem a magasság különbség miatt szakítottak.

Amúgy szerintem rossz helyeken próbálkozol. Fősulin nagyon sok lehetőség van és ne mondd nekem azt, hogy minden lány foglalt, mert ez nem igaz! Meg azért elég ijesztőnek tűnhet egy lánynak a mai világban, hogy egy férfi csak úgy leszólítja az utcánx. Sokan vannak, akik belemennének, de gondolj csak bele! Kiskorunktól kezdve azt nevelik belénk, hogy idegenekkel ne állj szóba, ne fogadj el tőlük semmit! Csomó erőszak van a világban, honnan tudjuk, hogy te milyen szándékkal közelítesz? Attól, hogy jól öltözött vagy, bármilyen lehetsz belül!

Járj el a fősulis rendezvényekre, járj be előadásokra, esetleg kondiba (manapság egyre több lány előfordul ott is)... Tudom, hogy nehéz párt találni, de azért a iskolában tudnak megismerni a legkönnyebben téged. Esetleg egyik barátodnak biztosan van olyan barátnője, akinek van szingli barátnője. Egy dupla randi is jó ötlet lehet!

20/L

2016. márc. 25. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!