Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, hogy ilyen nehezen megy a társkeresés?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, nem nézek ki rosszul adok magamra, habár nincs sok pénzem, kocsim sem és szüleimnél lakok, de jó cuccokba járok, igényesnek tartom magam, 172 cm 70kg vagyok sportos testem van, még fősulira járok. Nem vagyok sem bűnöző, drogos, cigány, semmirekellő, tróger, kocka, izomagyú sem. Szerintem normális érett ember vagyok. Viszont nincs semmilyen női társaságom, akiket középsuliban ismertem már más városokban vannak, akiket fősulin azoknak van már több éves kapcsolatuk, sport kilőve focizok és csak fiúkkal vagyok körülvéve, baráti társaságomban sincsen egy lány sem. Neten már nem igazán szoktam ismerkedni, nagyon személytelennek tartom, és ott nem is tudom úgy magam előadni, poénkodni mint ahogy élőben.

Tehát készítettem egy listát idén 28 lánynál próbálkoztam ahol volt személyes beszélgetés is azt számítva, ebből 3x lett úgy randi hogy előzetesen facebookon beszéltem a lányokkal, egyiküknek van pasija ott nem is tudom mit akartam, másiknak nem jöttem be, harmadiknál fiatal voltam hozzá képest és az amugy is csak spontán randi volt. Buliban, szórakozóhelyen 13 lánynál ebből 3 ismert már előtte, 5 elhajtott, volt 1 akivel jól elbeszélgettem de miután mondtam h focizok az volt a válasza hogy focistával nem kezdek. Volt 1 akire többen hajtottunk és nem én voltam a befutó, 1 lánnyal beszélgettünk de facebookon másnap nem írt vissza mikor kerestem, illetve volt 2 barátnő akik közül az egyikükkel még beszélgetek, a másik nyilván kiesett. Ezen kivül a maradék 12 olyan szituáció ,hogy utca, bolt, buszmegálló: 1 csajjal randiztam előtte már (tavaly) nem meglepő hogy most nemet mondott, 6 an mondtak nemet, 2 megmondta a nevét de semmi nem lett. 1 lány túl fiatal volt, 1 valakivel találkozgattunk jópárszor, de róla utólag derült ki hogy van barátja, viszont én már inkább komoly kapcsolatot keresnék és volt 1 valaki akivel nem tudom mi lesz azt mondta hogy nem akar egyből randit inkább beszélgessünk facebookon.

Magabiztos és határozott is vagyok, nem szegik kedvem a kurdarcok sem, viszont legutóbb mondott valamit egy lány ami nagyon elgondolkodtatott, ha hozzám odajönne egy idegen csaj így én mit gondolnék? és nekem is furcsa lenne igazából szóval meg is értem, hogy miért nem akart randizni. De akkor zéró ismeretségi körrel hogyan találhatnék egy normális lányt?

2016. márc. 21. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki elég jól és nincs pénzed. Röviden ennyi :D
2016. márc. 21. 16:52
 2/14 A kérdező kommentje:
mint írtam hogy jó cuccokba járok, úgyhogy ezt nem mondanák meg rólam
2016. márc. 21. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet mégse nézel olyan jól ki,mint gondolnád, és fele olyan jó fej sem vagy...
2016. márc. 21. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom mi a konkrét baj, (nem szimpi a személyiséged, a stílusod, vagy szimplán olyan csajoknál próbálkoztál akiknek nem jössz be) mert nem ismerlek.

De túl okos nem lehetsz, hisz kiejtettél egy remek lehetőséget csak mert "személytelen". Holott ott sem az interneten van a hangsúly, hanem azon, hogy 1-2 hét után lehet találkozni, és egy rakás embert megismerhetsz elég kényelmes módon.

Ha ennyire nem vesznek körül lányok akkor egy nagyon jó lehetőség amit ki kellene használnod. De ez a te döntésed ha nem teszed. Ha neked jobb egyedül, mint szerencsét próbálni interneten akkor hajrá. Mellesleg ehhez türelem is kell, nem megy mindenkinek pár hét alatt.

2016. márc. 21. 18:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert alacsony vagy. 175-180 centi alatt a nők nem tekintenek férfinek.
2016. márc. 21. 18:31
 6/14 A kérdező kommentje:

évekig próbálkoztam neten, aztán történt 2 olyan eset, hogy összetalálkoztam így olyan lányokkal akik tényleg 10/10 es lányok voltak és egyikükkel randizgattam, másikuk fel is jött hozzám, és az a csattanó az egészben ,hogy mindkettőjüknek írtam és vissza sem írtam. A lányoknak nagyon sokan írogatnak. El akarjátok venni az ember önbizalmát de én tudom hogy nem nézek ki szarul. A magasság lehet egy probléma, de mint mondtam sportos alkat vagyok az nem kompenzál semmit? van aki 180-190 és vékony mint egy ropi az mivel jobb?

És még valami ha offos vagyok egy nőnél élőben 5 perc után lejön, facebookon meg van hogy napokig beszélünk aztán semmi nem lesz...

Van akinek barátja van X éve vagy volt akinek férje... miért kell egyből olyat irni hogy nem vagyok elég jó?

Ide tényleg csak ilyen lehúzó emberek járnak szívesen küldök képet bárkinek :)

2016. márc. 21. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
5. Ez hülyeség. Az ha valaki alacsony, nem jelenti azt, hogy esélytelen. Ismerek 160-165 centis férfiakat, és több éves kapcsolatuk van. Persze nyilván a saját méretükben kell inkább keresgélni, ha nem akarnak túl sok visszautasítást.
2016. márc. 21. 23:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne hisztizz Kérdező, senki nem akarja elvenni az önbizalmad.

Miért kell egyből személyes támadásnak venni?

Most már egyre inkább élek a gyanúperrel,fele olyan jófej sem vagy,mint előadod magad.

Vagy nem is veled van orbitálisan nagy probléma, hanem a választásaiddal.

Lehet nem a saját "súlycsoportodban"keresgélsz.

Az öreg hiba.

2016. márc. 22. 06:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyilván az is a legtöbb nőnél kizáró ok, ha valaki vékony, az viszont mindegyiküknél kizáró ok, ha alacsony vagy. Legalábbis eszméletlenül jóképűnek vagy gazdagnak kell lenned, hogy 172 centisen nőd lehessen.
2016. márc. 22. 17:27
 10/14 A kérdező kommentje:

172 az átlag méret, Istenem hogy lehet valaki ilyen elvakult gondolkodású mint te utolsó :D

van olyan ismerősöm aki sokkal kisebb és van nője..

nekem is volt már 2 barátnőm meg pár kalandom, és volt olyan lány aki ugyanekkora volt mint én és nem zavarta.

Igen volt olyan is aki alacsonyabb volt mint én és mondta hogy ezért vagyok offos nála. Hát elég hülye az akinél ez kizáró ok és olyannal nem is kezdek aki fejben defektes.

2016. márc. 22. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!