Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Tulajdonképpen mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tulajdonképpen mitől annyira vonzó egy izmos férfi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdezem, mert napi szinten tapasztalom a kondizás/testépítés köré kialakított hype-ot. A fb-n a nagy gyúrós alfa hímek hetente osztanak meg pózolós képeket magukról, ostoba "motivációs" idézetekkel és élménybeszámolókkal megspékelve. Még a nyikhaj férfi ismerőseim is mindenféle jött-ment "hobbi-testépítő" profilját lájkolja (jó lehet én vagyok laikus és ők nagyon elismert sportolók). De gondolom ez az egész testépítős őrület, csakis a nők miatt van, mert képtelen vagyok elhinni, hogy az a sok pasi csakis a saját lelki/fizikai egyensúlya megtalálása miatt kínozza magát komoly súlyokkal és költ mindenféle hatóanyagú "tápra". Őszintén megmondom nektek, én 170 centis pasiként ezerszer inkább választanék +10-15 centit a mostani vékony testalkatomhoz (a fél vesémet is odaadná érte), mintsem felpumpálnám magamat, hogy bemagyarázzam magamnak, hogy igen ezzel aztán férfias vagyok. Pont ebből adódóan szoktam mosolyogni azon ismerőseimen, akik szó szerint guggoló mellszobrok/porbafingó törpék és az évek alatt szénné gyúrták magukat (nem, nem koksz, hanem tiszta izom) annak érdekében, hogy imponáljanak a nőknek, de nem veszik észre, hogy cseppet sem lettek férfiasabbak, mert úgy néznek ki, mint egy két lábon cammogó pitbull a kapualjban. Persze elismerem, hogy vonzó lehet a nőknek egy bizonyos mértékig izmos pasas (normális magassághoz persze), de én ezerszer inkább szeretnék egy Calvin Harris alkatú cingár pasi lenni ( [link] mint így kinézni: [link]

A magasságom miatt ha fel is tudnék szednék sok-sok kiló izmot, akkor még inkább tömzsibb testalkatom lenne. Nem tudom, csajok ti, hogy látjátok? Tényleg annyira vonzó az izmos testalkat, vagy csak egy bizonyos mértékig és az is csak egy adott magasság felett vonzó? Érdemes lenne nekem elkezdeni gyúrni, vagy ne hitegessem magamat?

2016. márc. 21. 15:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
67%

#21 vagyok. Shawn Ray 170 cm, 92 kg, eleg massziv, brutal jo test. Persze az itt valaszoloknak ez sok, de mint latod, 170 cmhez is lehet izmosnak lenni. Vagy ha nagyon a vegletek embere akarok lenni, az altalam emlitett Kai Greene 173 cm, es on-seasonben, vagyis brutal dieta utan 115 kg!!

Vagy nezd meg a magyar Csuhai Janost 173cm.

Ezek persze nem natural eredmenyek, es nem is kell mindenkinek versenyezni, csak gondoltam megmutatom, hogy van elet ilyen magasan is.

De kutattam neked egy kicsit, es ha rakeresel egy bizonyos Vincent Fiore nevu szinten versenyzore, na, az o testet nehany ev alatt el tudod erni naturalon, persze kicsit magasabb testzsirral. O 168 cm.

Alacsonyabb embernek joval konyebb altalaban izmot epiteni, mint egy magasabbnak, akinek vekonyabb a laba, hosszabbak az izmai.

Penzzel kapcsolatban: ha azt nezzuk, hogy vannak emberek, akik mondjuk elszivnak napi egy doboz cigit, az mindjart havi 30ezer! Ennyibol siman megvan a csirkemelled egy honapban. Mi kell meg, rizs, szinten nem nagy tetel, zoldsegek, tojas, meg hasonlo finomsagok:D esetleg a tapkieg az, ami nagyobb kiadas, de az meg nem letszukseglet. Segit, de ha jol kajalsz, az boven eleg.

Azt a penzt, amit nem dobsz ki csokira, chipsre, alkoholra a hetvegi bulin, siman bele tudod fektetni a kajaba. A szemelyi edzo rohadt draga, de az internet vilagaban mar eleg jol ki tudod okositani magad, a lenyeg, hogy az ember eloszor kis sullyal tanulja meg a helyes kivitelezest.

Es vegul szeretnem leirni, hogy tudom, hogy tok feleslegesen gyozkodlek, mert kifogas mindig van, mint pl korabban a magassag, meg a genetika(???!!!), ami csak a versenyzoknel szamit igazan, mert a rossz genetika egyaltalan nem jelenti azt, hogy nem tudsz izmot felszedni.

Sajnos ez a kitartoak sportja, hidd el, en tudom lanykent, mert minden kg izomert sokkal tobbet kell dolgoznom, a ferfiakra csak ugy pattannak fel a 10-15 kilok evente, en meg orulok ha 5ot sikerul:D

Nem muszaj ezt csinalni, biztos lesz baratnod ugy is, hogy nem csinalod. De ha te sportos, vagy vekony csajokat szeretnel kerek fenekkel, akkor kerlek ne haborodj fel, hogy mi meg szeles mellkast, es kerek feneket szeretnenk. En spec rosszul lennek ha a parom olyan botlabu lenne, mint a mai sracok nagy resze. Szamomra borzaszto kiabrandito.

Bele lehet szeretni a testepitesbe, de sajnos nem ezzel a hozzaallassal. Mindenesetre legyel inkabb pozitiv, ne a "hianyossagaidra" figyelj, a jo kisugarzas sokat segit:)

2016. márc. 23. 22:08
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező nem volt időm.Most válaszolok,kolléga.

Én 175cm vagyok,szal sajnos én se magas,volt is komplexusom evégett,hidd el kiválóan fog kinézni,rám nem volt panasz,sőt a mostani barátnőm magasabb picit nálam,és bomba teste van.

Imádja,hogy ki vagyok sportolva,pedig eddig alacsonyabb pasija nem volt,én vagyok az első.

Ennyire sokat számít,hogy ki vagy sportolva.

Miért ne érnéd el,el fogod,amit akarsz az megvalósul,csak akarnod kell és arra fele fogsz tendálni.

Én se vagyok 100kg én most 83 vagyok.

Ne parázz,odateszed magad bármi elérhető,nyilván kőkemény előre szólok,reggel 6-kor kelés,edzés,hogy 9-kor már krampácsoljam a kódot a cégben :)

Érdemes szerintem,nekem bejött.

2016. márc. 25. 11:35
 33/33 anonim ***** válasza:

Őszintén kérdező, én világ életemben sportoltam, ezért nyilván a testalkatom is izmosabb volt az átlag lányokénál, de a kérdésedre váálaszolva igen én pl odavagyok egy szép izmos hasért, a sportos fitt testalkatért,mivel szerintem ez a legvonzóbb dolog lehet amit egy férfi tehet. A fittség vonzó. Le sem állnék olyan pasival aki nem szereti a sportot és teljesen ez ellen van. Mondjuk te már a másik végletbe mész, én csak annyit mondok, ha kellöen izmos az jo persze ez egyénenként változik kinek mi tetszik.

Egyszoval szerintem az izmos igazán szexi.

19L

2017. okt. 30. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!