Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tulajdonképpen mitől annyira vonzó egy izmos férfi? (bővebben lent)
Ezt csak azért kérdezem, mert napi szinten tapasztalom a kondizás/testépítés köré kialakított hype-ot. A fb-n a nagy gyúrós alfa hímek hetente osztanak meg pózolós képeket magukról, ostoba "motivációs" idézetekkel és élménybeszámolókkal megspékelve. Még a nyikhaj férfi ismerőseim is mindenféle jött-ment "hobbi-testépítő" profilját lájkolja (jó lehet én vagyok laikus és ők nagyon elismert sportolók). De gondolom ez az egész testépítős őrület, csakis a nők miatt van, mert képtelen vagyok elhinni, hogy az a sok pasi csakis a saját lelki/fizikai egyensúlya megtalálása miatt kínozza magát komoly súlyokkal és költ mindenféle hatóanyagú "tápra". Őszintén megmondom nektek, én 170 centis pasiként ezerszer inkább választanék +10-15 centit a mostani vékony testalkatomhoz (a fél vesémet is odaadná érte), mintsem felpumpálnám magamat, hogy bemagyarázzam magamnak, hogy igen ezzel aztán férfias vagyok. Pont ebből adódóan szoktam mosolyogni azon ismerőseimen, akik szó szerint guggoló mellszobrok/porbafingó törpék és az évek alatt szénné gyúrták magukat (nem, nem koksz, hanem tiszta izom) annak érdekében, hogy imponáljanak a nőknek, de nem veszik észre, hogy cseppet sem lettek férfiasabbak, mert úgy néznek ki, mint egy két lábon cammogó pitbull a kapualjban. Persze elismerem, hogy vonzó lehet a nőknek egy bizonyos mértékig izmos pasas (normális magassághoz persze), de én ezerszer inkább szeretnék egy Calvin Harris alkatú cingár pasi lenni ( [link] mint így kinézni: [link]
A magasságom miatt ha fel is tudnék szednék sok-sok kiló izmot, akkor még inkább tömzsibb testalkatom lenne. Nem tudom, csajok ti, hogy látjátok? Tényleg annyira vonzó az izmos testalkat, vagy csak egy bizonyos mértékig és az is csak egy adott magasság felett vonzó? Érdemes lenne nekem elkezdeni gyúrni, vagy ne hitegessem magamat?
Utolsó ez nem olyan,hogy szabályozzuk kihez vonzódunk,nekem volt telt csajom kb. 3 hónapig bírtam mert undorodtam tőle,igénytelen volt,otthonkába jött hozzám,elhízott volt,rövid hajjal.
Megpróbáltam de egyszerűen alig vártam vége legyen konkrétan kamagrát kellett szedjek,hogy felálljon hozzá.
Én egy igényes stílusos,kisportolt vékony derekú pasi voltam már akkor is ő meg bekamuzta,hogy lefogy mert sportol sokat,odafigyel a diétára.A nagy nyavalyát.
Na de a lényeg,igen sokunkban a vékony nők tetszenek nekem is,csak őket tudom magam mellett elképzelni,ez jön be,valaki megeszik a kelkáposzta főzeléket én okádani tudnék tőle,valaki felveszi a susogos nadrágot én csak a farmert.
Önmagunkat nem tudjuk becsapni,próbáltam nem ment,hálistennek azóta megtaláltam akit kell,nem könnyű de sikerült.
Dehogy baj,ez a normális.
Én is izmos vagyok,vékony a derekam,széles váll,hát,vastag kar,ívelt combok,feszes hátsó,a barátnőm megőrül érte.
Szerintem nem baj,esztétikai érzék,ennyi.Csak annak baj,aki homokba dugja a fejét.
"80kg alatt a férfi nem férfi mind ezt mondja,szóba ne merjen velem állni egy vékony pasi,mert elhányja magát(nem ezekkel a szavakkal de a lényeg ez volt)"
Bocsi, de ez hazugság.
Tapasztalat szerint, amit a nők imzos pasinak neveznek, azt egy év alatt el lehet érni. Szóval nekem senki ne sírjon, hogy nem lehet összerakni azt a kis formát.
Én egy kicsit régebb óta edzek, és nekem az a cél, amire a nők 99% azt mondaná túl izmos. De nem baj, nem is őket célzom meg. Pont ez a szép ebben a világban, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.
És nem mind1 neked h hogy néznek ki? Nem neked kell tetszeni. Amúgy közülük sokan nem azért gyurnak h a nöknek tetszen!!!!
Az én párom 172cm és jó kigyurt(nem felfujt), nem,nem a teste tetszett meg elsősorba!
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!