Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Tulajdonképpen mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tulajdonképpen mitől annyira vonzó egy izmos férfi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdezem, mert napi szinten tapasztalom a kondizás/testépítés köré kialakított hype-ot. A fb-n a nagy gyúrós alfa hímek hetente osztanak meg pózolós képeket magukról, ostoba "motivációs" idézetekkel és élménybeszámolókkal megspékelve. Még a nyikhaj férfi ismerőseim is mindenféle jött-ment "hobbi-testépítő" profilját lájkolja (jó lehet én vagyok laikus és ők nagyon elismert sportolók). De gondolom ez az egész testépítős őrület, csakis a nők miatt van, mert képtelen vagyok elhinni, hogy az a sok pasi csakis a saját lelki/fizikai egyensúlya megtalálása miatt kínozza magát komoly súlyokkal és költ mindenféle hatóanyagú "tápra". Őszintén megmondom nektek, én 170 centis pasiként ezerszer inkább választanék +10-15 centit a mostani vékony testalkatomhoz (a fél vesémet is odaadná érte), mintsem felpumpálnám magamat, hogy bemagyarázzam magamnak, hogy igen ezzel aztán férfias vagyok. Pont ebből adódóan szoktam mosolyogni azon ismerőseimen, akik szó szerint guggoló mellszobrok/porbafingó törpék és az évek alatt szénné gyúrták magukat (nem, nem koksz, hanem tiszta izom) annak érdekében, hogy imponáljanak a nőknek, de nem veszik észre, hogy cseppet sem lettek férfiasabbak, mert úgy néznek ki, mint egy két lábon cammogó pitbull a kapualjban. Persze elismerem, hogy vonzó lehet a nőknek egy bizonyos mértékig izmos pasas (normális magassághoz persze), de én ezerszer inkább szeretnék egy Calvin Harris alkatú cingár pasi lenni ( [link] mint így kinézni: [link]

A magasságom miatt ha fel is tudnék szednék sok-sok kiló izmot, akkor még inkább tömzsibb testalkatom lenne. Nem tudom, csajok ti, hogy látjátok? Tényleg annyira vonzó az izmos testalkat, vagy csak egy bizonyos mértékig és az is csak egy adott magasság felett vonzó? Érdemes lenne nekem elkezdeni gyúrni, vagy ne hitegessem magamat?

2016. márc. 21. 15:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ennel a kerdesnel linkelt "tulsagosan kigyurt" ferfiak fizikuma nem tul nagy szam:D Persze szep, meg minden, de azert ha valaki mondjuk izmosabb not szeretne, az nem all meg a Mens Physique kategora fizikumanal.

Nekem az a hozzaallas tetszik, amit a #19 irt, igenis egy ferfi hozza ki magabol a maximumot. Nem egy, nem ket ev, de szamomra iszonyatosan szexi, mikor a parom a sulya tobbszorosevel nyom fekve, es GUGGOL!!!! Nincs szebb, mint egy izmos ferfi lab/popsi/hat/mellkas. Engem nem izgat a kockas has, csak a tobbi:)

Szerintem ezt igazan az erti, aki benne van ebben a vilagban, az emberek tobbsege nem tudja azt mondani, hogy allj, egy ido utan mar csak a genetikad, meg a penztarcad szab hatart. En is ugy kezdtem (lanykent), hogy a bikini modellek de szepek, vekonyak, most meg mar ott tartok, hogy az semmi.

Nem mondom, hogy a Kai Greene fele fizikum bejon, bar a szemnek szerintem nagyon szep, szeretem nezni, de nem tudnam elkepzelni, hogy egy ilyen tomegu emberrel legyek.

Felenk azt mondjak, hogy a ferfi 100 kilo felett kezdodik, en 50 kilos lanykent ezzel total egyet tudok erteni. Szoval mint latod kedves kerdezo, minden no mas, van akinek a vekonyabb, van akinek az izmosabb, van akinek a macisabb sracok jonnek be.

De ha igy allsz az edzeshez, nem hiszem, hogy nagy sikereket fogsz elerni. Ez nem csak a sulyok emelgeteserol szol, itt egy kis tomegert is rengeteget kell jol kajalni, figyelni a pihenesre is, szoval fejben mindig ott kell lenni, nem csak abban a napi 1-2 oraban.

Meg 2 dolgot szeretnek hozzatenni.

1. Sajnos az itt valaszolo "mindenkit megdughatok mert izmos vagyok" tipusu sracok miatt itelik el a testepito ferfiakat, de javaslom, hogy ne ez legyen az altalanositas alapja, hanem inkabb egy Bodo Imi, vagy Csuhai Jancsi, akik olyan szepen bannak a baratnojukkel, hogy orom nezni. Mentalisan is fejlodik az ember, ok is szamos sikert ertek el a testepites vilagan kivul is.

2. Ez egy kerdes lesz: mi az a mu izom? Mi az, hogy lufi? Anatomiailag valaki magyarazza mar el nekem legyen szives, hogy hogyan lehet egy izom mu, meg lufi, mert elkepzelni nem tudom.

2016. márc. 22. 11:04
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem arra értettem utolsó,hogy ,,minden nőt meg..." csak lenne rá lehetőségem,de most már nem mert van barátnőm,nem kell más.Ez régebben volt,hogy gyakorlatilag azonnal vonzalmat kelt a lányokban egy szépen kidolgozott férfi test.

És nagyon igazad van rengeteg meló van ebben és sok sok sok sok sok PÉNZ,ez a kulcs,minimum havi 80,ez a minimum,de inkább több,inkább 120.000 Ft.

2016. márc. 22. 11:12
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem komolyan meggyőződésem, hogy a testépítés olyan a pasiknak, mint nekünk a körömlakkozás. A pasi nem veszi észre a lakkot, csak ha gusztustalan. Mi elvileg nekik csináljuk, de a többi nőt akarjuk túlszárnyalni. Nem mondom, hogy mi az izmokat nem vesszük észre, de a férfik, bár elvileg nekünk akarnak tetszeni, egymásnál akarnak jobban kinézni, egymást akarják legyőzni.
2016. márc. 22. 15:09
 24/33 anonim ***** válasza:

Amúgy tök igazad van. A Calvin harris-kép nem nyílik meg, de az izmos pasi nekem se jön be. Ezt vonzóbbnak tartom:

[link]

De ő sem totál cingár, de ez a túlgyúrt alkat nagyon sok.

A gyúrásnak ez a felső határa szerintem:

[link]

Aki ennél izmosabb, az nekem már sok, de még ő is sok, vagy határeset. Most persze a férfiak azt fogják mondani, hogy hazudok. Mert ők persze ezt értik átlagos alatt:

[link]

Én viszont a legelső linkemet. (Az arcok most NEM számítanak,a testfelépítésről beszélek. De amúgy ah már arcnál tartunk: nálam minden ott kezdődik. Senki nem tudja kigyúrni a kapafogát. Sok izmos pasinak tökre betörő feje van. Nekem az arcnál kezdődik, és ha nem teljesen vézna, akkor nem baj, ha nem olyan izmos. De ha csúnya az arca, akkor gyúrhatja addig is, amíg kipukkad.)

De ez az én ízlésem, más lányok nevében nem beszélnék, és ideje lenne az embereket egyénileg kezelni. Neked is egyéni ízlésed van, másoknak is.

2016. márc. 22. 15:14
 25/33 A kérdező kommentje:

Ja bocsi, szóval ez lenne az a kép: [link]

Ezerszer inkább ilyen alkatúra nyújtanám a testemet és lennék 20 centivel magasabb, mintsem oldalirányba növekednék és nagy izomzatot pakolnék az amúgy is vékony csontjaimra. Persze köszönök minden kommentet, de hiába vannak szép számmal olyan nők, akik rajonganak az izmos pasikért, amíg a colos csoporttársaimnak/ismerőseimnek kivétel nélkül nagyon szép barátnői vannak, addig nem fog változni a véleményem az izmos testalkat szükségességét illetően. Őszintén szólva nem is az én stílusom. Csak kár, hogy míg izmot bárkinek lehet építeni, a csontjaim hosszát sosem fogom tudni megnövelni. :(

2016. márc. 22. 16:01
 26/33 anonim ***** válasza:

Ezért megnézném milyen ,,szép barátnőik" vannak.

Nekem a nő innen indul,mondjuk:

[link]

Na ő egy vérbeli igazi nőies nő,a pasija egy kisportolt,sikeres pasi,ez a kettő a kulcs Kérdező,kisportolt és gazdag,van stílusa is.

2016. márc. 22. 16:05
 27/33 anonim ***** válasza:

22-es válaszoló. Rengeteg idő és pénz kell bele. Elárulnád, hogy mégis mit dolgoztál míg edzettél? Míg elérted azt a csodaszép külsőt, amivel minden lányt megkaphattál volna? Nem kis összegeket soroltál fel. Amúgy meg hogy keltett vonzalmat a kigyúrt tested? Gondolom nem félpucéran mászkáltál az utcán. Nem értem.

Amúgy meg nem mindenki rendelkezik ehhez megfelelő genetikával. 100 kiló alatt nem férfi a férfi? Akkor mi?

Meg nem születik bele mindenki gazdag családba, hogy ezeket a dolgokat előteremthesse magának. Pénzesek bármit megkaphatnak. Csak a pénz számít, anélkül már nem férfi a férfi.

2016. márc. 22. 21:46
 28/33 anonim ***** válasza:

Dolgozok keményen,IT iparban vagyok igen,tudatosan tudtam ezt a szakmát kell válasszam.

Nehgy azt hidd,hogy könnyü és az volt,kőkemény meló,a kaját belőni,kelni reggel 6-kor mert mennem kell edzeni,mivel 9-kor már dolgoznom kell,közben viszem dobozban a kaját kimérve.Ilyenkor mondom ha nincsen pénz MENJ EL DOLGOZNI,olyan szakma kell ami keresett,nem tudok többet ehhez hozzáfűzni,én már egyetem alatt is végig dolgoztam 40 órában,igaz az alvásból kellett az időt elvennem,mint most is a meló végett.

Ruhában is látszik a V alak imádják komolyan,széles vállakat,mellkast,vastag combokat,mind mind látszik,mivel tudatosan olyan ruhákat veszek amik az alakomat kiemelik.

Nem beképzeltségből,de ezekben érzem magam jól,nem feszengek egy stylisttal is beszéltem ő lőtte be,miket vegyek fel,az összes lány mondta csak slim fitet vegyek fel.Plusz Tinderre meg társkeresőre

Igen nem olcsó,de a megoldást kerestem,hogy nekem kisportolt test kell pont,bármi áron,ha kell nem alszok,edzek és dolgozok,de én jól akarok kinézni.

Ezt nem én mondom utolsó hanem a lányok,hogy 80 vagy 100 alatt a férfi nekik nem férfi,nem indulnak be rá,ne is próbálkozzanak.

Ismétlem nem én mondom ezt.

Én se születtem pénzes családba havi pár tízezer forintot kaptam volna otthonról ami nevetséges ezért mentem el azonnal egyetem közben dolgozni,mert tudtam a sportolás,könyvek,szakmai fejlődés,kaja rengeteg pénz,így ezt betudtam és mentem mentem hajtottam.

Nem volt könnyű de meg volt a célom és semmi se érdekelt.

Genetika baromság,voltam kövér 105kg-os és évekig nehezen fejlődtem és alig látszott,elmentem személyi edzőhöz és elkezdtem fejlődni nagyon durván,nem koxolok mielőtt ez jönne,hanem a kaja és az edzés olyan szinten belőtt,hogy mérnöki pontosságú.

Nem azt mondom minden lányt megkaptam nem erről van szó,hanem,hogy nagyon könnyen vonzalmat tudok kelteni,de nem kell azt hinni,hogy mindenkit meg.... csak,hogy sokkal könnyebb a dolga ember fiának ha ,,versenyképes" ez durva megfogalmazás de a lényeg benne van.

2016. márc. 22. 23:31
 29/33 anonim ***** válasza:
,,Plusz Tinderre meg társkeresőre" olyan fotókat tettem fel ahol igen van félmeztelen fotó is,beismerem bevetettem ezt is.
2016. márc. 22. 23:34
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ, a 47%-os testépítő szaki kommentjeit is. Tőled még egyvalamit kérdeznék. Légyszíves mond meg nekem, hogy egy 170 centis vékony csontozatú testalkaton, mennyire nézne ki jól egy masszív izomzat (feltéve persze ha a rossz genetikám ellenére sikerülne egy személyi edző segítségével átalakulni). Valószínűleg a 100 kilót már a méretem miatt sem fogom elérni, szóval nem leszek "igazi férfi", ahogy többször is említetted ezt, de akkor mégis van értelme elkezdeni ezt az egészet? OFF: Egyébként én is IT-s vagyok, de még csak egyetemista. :)

Valahogy mégis egyre inkább úgy érzem, hogy addig tök felesleges elkezdenem kondizni, amíg azt látom, hogy a magas vékony ismerőseimnek kivétel nélkül nagyon dekoratív barátnői vannak (persze én mind2-ből hiányt szenvedek, de ez is azt bizonyítja, hogy nem minden az izom). Valahogy úgy érzem, ez nem az én világom. De remélem azért a következő életemben már én is magas leszek. :)

2016. márc. 23. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!