Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy nőcsábásszal van dolgom? 23/L
Például onnan, hogy NEM velem találkoztál. Különös ismertető jelem, hogy távolról is gúnyos tekintetet, lenéző biccentést, szánakozó pillantások kísérik megjelenésemet. Mindez csak és kizárólag azért van, mert alacsony vagyok, nagyon vékony és turi orrú. Fertelmes gázoltpatkány ábrázatom van, mongoloidokat meghazudtoló idióta homlokkal, kajla fülekkel. Aki olyan mint én az bizony nem kell egyetlen nőnek sem, esetleg akkor ha nevetni akarnak.
Aki nőcsábász az viszont teljesen más. Általában magas, izmos, jóképű, erős, határozott kisugárzású. Általában flegma, lenéző másokkal szemben és végtelen az egója. Teljesen "én" központú és önző. Az ilyen hős férfi megdobogtatja a lányok szívét.
30 nagyon pancser és fertelmes F
Turcsiiiii!
Imádlak esküszöm, felsikítottam a nevetéstől! :D
Kezdem elveszteni a fonalat. Volt először 29 éves alacsonyocsmány akinek a szókincse ebben a kifejezésben ki is merült. Majd jött 34 éves alacsony-ocsmány alias mosolykapitány aki egészen választékosan ostorozta saját külsejét. És most megjelent 30 éves ocsmány és alacsony aki már már humorosan alakítja önnönmaga karikatúráját.
Turcsi azt is tedd hozzá, hogy "és a p@cs@m is kicsi." :)
Ja, hogy a kérdés...
Szóval onnét, hogy az eszeddel tudod, hogy hazudik. Viszont jólesik hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!