Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy nőcsábásszal van dolgom? 23/L

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 21:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Azt te nem fogod észrevenni, mert már túl késő lesz! Lásd: #10-es hozzászólás.
2016. márc. 20. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Írsz nekem és birtos lehetsz benne.
2016. márc. 20. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan tudod te is, hogy nőcsábász az illető, vagy sem. Csak nem vallod be magadnak. Amikor benedvesedik a bugyikád a sármos kisugárzásától, próbálod elhesegetni a gondolatot.
2016. márc. 20. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy miután lefektetett, ide írod majd, hogy minden férfi egy szemétláda.
2016. márc. 20. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Például onnan, hogy NEM velem találkoztál. Különös ismertető jelem, hogy távolról is gúnyos tekintetet, lenéző biccentést, szánakozó pillantások kísérik megjelenésemet. Mindez csak és kizárólag azért van, mert alacsony vagyok, nagyon vékony és turi orrú. Fertelmes gázoltpatkány ábrázatom van, mongoloidokat meghazudtoló idióta homlokkal, kajla fülekkel. Aki olyan mint én az bizony nem kell egyetlen nőnek sem, esetleg akkor ha nevetni akarnak.

Aki nőcsábász az viszont teljesen más. Általában magas, izmos, jóképű, erős, határozott kisugárzású. Általában flegma, lenéző másokkal szemben és végtelen az egója. Teljesen "én" központú és önző. Az ilyen hős férfi megdobogtatja a lányok szívét.

30 nagyon pancser és fertelmes F

2016. márc. 20. 22:22
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Turcsiiiii!

Imádlak esküszöm, felsikítottam a nevetéstől! :D

2016. márc. 20. 22:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyálgép, tenyérbemászó, szélsőségesen kedves,stb...
2016. márc. 20. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Kezdem elveszteni a fonalat. Volt először 29 éves alacsonyocsmány akinek a szókincse ebben a kifejezésben ki is merült. Majd jött 34 éves alacsony-ocsmány alias mosolykapitány aki egészen választékosan ostorozta saját külsejét. És most megjelent 30 éves ocsmány és alacsony aki már már humorosan alakítja önnönmaga karikatúráját.

2016. márc. 20. 23:05
 19/22 anonim ***** válasza:

18-as

Turcsyról leszállni!

2016. márc. 20. 23:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Turcsi azt is tedd hozzá, hogy "és a p@cs@m is kicsi." :)

Ja, hogy a kérdés...

Szóval onnét, hogy az eszeddel tudod, hogy hazudik. Viszont jólesik hallgatni.

2016. márc. 20. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!