Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok folyamatosan panaszko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok folyamatosan panaszkodnak, hogy nincs pasijuk, aztán, amikor itt gyiken rájuk ír valaki, akkor nem foglalkoznak vele és pár mondat után lepattintják. Szerintetek miért jó ez?

Figyelt kérdés
Az utcán se menjünk oda, mert idegenek vagyunk. A gyiken sem lehet velük ismerkedni, mert ez a gyik és biztos nyomi vagy, ha itt akarsz ismerkedni. Társkeresőn ugye megint csak nem írnak vissza szinte senkinek sem. Mi a megoldás? Mire jó ez?
2016. márc. 20. 16:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%

Hozod a libsi cinizmust, de sajnos #9-nek sok esetben igaza van.

2016. márc. 20. 17:16
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, mit írnak? Hogy hordok-e combfixet és milyen a fanszőrzetem.

Ez nem egy kapcsolat alapja.

Aztán ezer dolog van. Akin érzed, hogy szétrobban, csak valami szexszel kapcsolatosat kérdezzen, akin érzed, hogy lenéz, és minden lánynak ugyanazt mondaná, nem figyel arra, amit írsz, csak a saját hangját hallja, nem vesz komolyan.

Abból nem lesz esküvő, hogy ráírsz valakire, hogy szia.

2016. márc. 20. 17:16
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is volt már, hogy egy pasi nem válaszolt a levelemre, pedig állítólag barátnőt keres. Na és akkor mi van?

Amúgy ha nem bólogatok a nőgyűlölő hozzászólásokra, hanem kikérem magamnak, akkor már feministának tartotok, máskor meg azért vagytok kiakadva, mert a nőknek nincs tartása. Hagyjuk. Belefárad ebbe az ember. :D

2016. márc. 20. 17:20
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Itt? Normális pasival? bruhaha
2016. márc. 20. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
#14: Felteszem normális lány sincs akkor az oldalon egy darab sem. Így lenne?
2016. márc. 20. 17:35
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Én személy szerint se utcán nem válaszolnék (bár ott legalább feltudnám pofozni), se itt nem vagyok hajlandó az olyan szövegekre válaszolni, mint: helló, nincs kedved dugnu/b...ni; áll a farkam, nem akarsz ráülni... és társai

Azért van az a szint ami vhol vkinek biztosan tetszik, de az nem én vagyok

Mellesleg ha valaki komolyan ismerkedni akar (de ha csak szexelni is) ezek a legjobb szövegek nyitásnak? O.o

2016. márc. 20. 17:35
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Napi provokatív kérdés terítéken. Popcorntime!
2016. márc. 20. 17:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Most én az elmebetegek kivételével gondoltam normális emberekre. Nem az olyanokra, akik a farkukról küldenek képet, hanem a normálisabbikra. Egyből elítélitek, egyből túlbonyolítjátok, egyből kombináltok olyan dolgokra, amik nem is léteznek, csak a kis buksitokban. Aztán jól vállon veregetitek magatokat, hogy igen, ma is megcsináltam.
2016. márc. 20. 17:41
 19/27 anonim ***** válasza:
76%
Arra nem gondolsz, hogy mégsem szimpatikus nekik, aki rájuk ír? nem azért, mert h ülyeségeket kombinálnak a "buksijukban" hanem csak nem akar ismerkedni az illetővel és kész. attól, h nincs barátja, és vágyik kapcsolatra már kiszolgáltatott és kötelessége ismerkedni mindenkivel aki "normálisnak" mondja magát?
2016. márc. 20. 18:33
 20/27 anonim ***** válasza:

Én mindenkinek vissza szoktam írni.

S nálam pl az szokott lenni,h egy idő után nem írnak vissza.

Amúgy mindennek meg van az oka, majd jön valaki, akivel neked kell lenned^^

2016. márc. 20. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!